Mi a véleményetek az algériai férfiakról? Van valakinek tapasztalata velük?
Van egy algériai srác aki komolyan akar ismerkedni velem,kint él Londonba,tölem fiatalabb 4évvel.
Nem látszik fanatikus muzulmánnak aki rám kényszeríntené a burkát.Kérdeztem töle hogy hol élnek a szülei,azt mondta hogy Franciaországba a Loire mentén.
Mondtam neki hogy jöjjön ide Magyarországra ha tényleg látni szeretne engem,azt mondta h nincs akadálya,és szeretné nekem Londont bemutatni,menjek el vele kirándulni.Küldött nekem egy csomó fényképet,szereti a természetet,gitározni szeret és szereti a Pink Floyd-ot és a Dire Straits is.
Már küldött egy csomó fényképet London nevezetességeiröl is és azt mondta hogy elvinne szívesen mindegyik helyre.
Meséltem neki hogy volt nekem egy muszlim fiúm elötte és hogy nem volt jó tapasztalatom azzal a sráccal,teljesen ki volt akadva rá viselkedése miatt és azt is mondja hogy én jobbat érdemlek mint az a srác akivel elötte voltam.
Egyre többet chatelünk interneten és azt is mondta hogy van neki magyar barátja kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!