Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megírnátok nekem, hogy aki...

Megírnátok nekem, hogy aki ezt a kérdést olvassa, milyen felekezetbe/vallásba/közösségbe tartozik?

Figyelt kérdés

MINDENKI válaszára kíváncsi lennék.

Nem marasztalok el senkit sem.

Privátba is írhattok nyugodtan.

2012. júl. 5. 20:49
1 2 3 4
 31/37 Jégszív ***** válasza:
37%
Agnosztikus aposztáta. Régen római katolikus.
2024. aug. 12. 22:19
 32/37 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok. :)
2024. aug. 13. 02:09
 33/37 anonim ***** válasza:

"Ateista vagyok. :)"

Ha nem lenne Isten, nem lennének ateisták. :)

2024. aug. 13. 10:56
 34/37 szp72 ***** válasza:
69%
Római katolikus vagyok, azon belül is a karizmatikus lelkiségi mozgalom híve.
2024. aug. 13. 11:22
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

"Ateista vagyok. :)"

Ha nem lenne Isten, nem lennének ateisták. :)

Ezt mégis honnan gondolod? Az emberek régen elkezdtek hinni felsőbb hatalomban, mert meg akarták magyarázni mi miért történik és megnyugtató ha hiszel valamiben. Mindenki ateistának születik. Aztán vagy hisz valamiben vagy nem.

2024. aug. 13. 12:21
 36/37 anonim ***** válasza:
Ami nincs, attól eszünkbe se jut elhatárolni magunkat. Nem mondjuk, hogy ahétfejűsárkányisták vagyunk, vagy afogtündéristák. Azt meg mégis, hogy ateisták? Ez attól lehet, hogy szívük legmélyén az ateisták is tudják, hogy van Isten. :)
2024. aug. 13. 15:03
 37/37 anonim ***** válasza:
27%
Ne akard már bemagyarázni nekem hogy mit tudok. Én sem kezdtem el itt izélni, hogy márpedig isten nincs, miért lenne, se bizonyíték se semmi, csak a vak hit. Nem határoljuk el magunkat, szimplán nem hiszünk ilyenekben, hogy istenek, túlvilág, lélekvándorlás, stb.
2024. aug. 13. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!