Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az furcsa, hogy már 12 évesen...

Az furcsa, hogy már 12 évesen leálltam a vallási témákkal?

Figyelt kérdés

Mármint a korombeli 10-13 évesek még templomokba járnak,vagy legalábbis kiejtik egyszer-kétszer,hogy 'Jézusom!',vagy 'Istenem!',de én ilyenkor már azt mondom,hogy 'A nemlétező istenre mondom!' vagy 'Jézusom,aki nem is létezett!'.

Ez normális?

2012. júl. 4. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én ateista családból származom, és te korodban még templomot nem láttam belülről. De akkor az volt a normális, hiszen szocializmus volt. Felnőttként viszont megismertem Istent és elkezdtem gyülekezetbe járni, nos az is normális volt.

A te esetedben nem a hit hiánya a nem normális, hanem az, hogy ilyen fiatalon máris többnek képzeled magad másoknál azért mert nem hiszel valamiben.

Elárulom neked, kicsi szívem: az intelligencia fokmérője nem az Istenben való hit, vagy annak hiánya.

2012. júl. 4. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Én sem akarlak bántani, de ezt a kérdést szerintem te azért írtad ki, hogy agyon legyél dícsérve, hogy te már 12 évesen ilyen okos vagy.
2012. júl. 5. 00:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rossz,most ez a véleményed,lehet,hogy 10 év múlva nem ez lesz.
2012. júl. 5. 07:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Ó, nahát, nagyon érett emberke vagy! Csak így tovább, még sokra viheted az életben, fejleszd magad, mert ilyen kiindulás alapján azt mondom, nagyon sok jó lapulhat még a fejedben!

ILYEN választ vártál szíved mélyén?

NEM fogod megkapni. Sokan ilyen arcoskodók kamaszon, aztán jó nagyokat esnek. Ha nem mások ejtik pofára őket, akkor a saját "zsenialitásuk" meg nem értettségébe fáradnak bele.

2012. júl. 5. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:

A pokol tüzén fogsz égni az örökkévalóságban!

Pogány szerencsétlen!

Vagy ILYEN válaszokat is vártál? Azért, hogy magadban diadalmaskodhass a sok gyöpös, szerinted visszamaradott hívőn?

Egészségedre kincsem.

(Mondjuk ilyeneket még nagyobb eséllyel kapsz, mint téged és értelmi képességeidet magasztalókat.)

Néhány eddig kapott válaszon viszont erősen ajánlott elgondolkodnod.

Ha nem vagy fail.

2012. júl. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!