Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikus vallás tiltja a...

A katolikus vallás tiltja a maszturbációt? Nő vagyok.

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy szexelni nem szabad a házas élet előtt, de masztizni?
2009. júl. 7. 13:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem az onanizálás a baj, hanem hogy az volt szokás, hoyg ha meghalt egy férfi, a testvére elvette a feleségét, és az első fiú az elhunyténak számított (ha nem volt neki), Onán pedig INKÁBB önkielégített, mintsem hgy fiút csináljon a meghalt testvére feleségének.
2009. júl. 7. 13:32
 12/27 anonim ***** válasza:
60%
ha tiltja is, ne fogadd meg, mert ez rendkívül egészségtelen, abnormális dolog. én nem is bírnám ki, hogy ne csináljam, tiszta idegbeteg lennék. 23/L
2009. júl. 7. 14:36
 13/27 A kérdező kommentje:

Igen köszi a válaszokat.

Nem is lehet kibírni. Mármint az önkielégítést egy nő még csak csak kibírja, ha nem csinálja, de egy férfinál egészségtelen nagyon.

Nem fogom azzal büntetni a párom, hogy nem szexelünk, csak azért mert még nem vagyunk házasok (ő nem annyira mélyen vallásos, hogy ilyet betartson). 3 éve vagyunk együtt, de még nem tervezünk esküvőt. Amúgy se mennék hozzá olyan emberhez, akivel nem biztos, hogy működik a szex.

2009. júl. 7. 14:40
 14/27 anonim ***** válasza:
25%

"ő nem annyira mélyen vallásos, hogy ilyet betartson"

Ezek szerint te olyan mélyen vallásos vagy...

Ahelyett, hogy a lelkiismeretedre hallgatnál, rögtön helyeselsz az elsőnek, aki a könnyebb utat kínálja...

Igenis meg lehet ismerni egymás szexualitását közösülés nélkül is! Beszélgetés, petting.

2009. júl. 7. 15:01
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
Miért is egészségtelen és abnormális dolog, ha valaki nem maszturbál?
2009. júl. 7. 15:02
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

csak akkor egészségtelen, ha valaki nem csinálja, pedig kívánná. de szerintem nincs olyan ember, aki egy bizonyos kor fölött ne kívánná. lányok is igénylik már 17 körül, vagy előbb is. fiúk meg pláne, ők hamarabb.

amúgy nem az első olyannak helyeselt, aki azt írta neki, hogy nem gond, ha ilyet csinál valaki, hanem csak leírta, hogy nem tartóztatja meg magát. nem annak a hatására kezdett bele a nemi életbe, hogy azt írtam, amit, hanem már 3 éve csinálja.

ha a pettinget úgy érted, hogy ki is elégítik egymást a felek, kézzel, orálisan, akkor az is már szex.

ha pedig nem történik meg, csak simogatás, annak pláne nincs értelme, csak rosszabb lesz, ha felizgulnak, de nem elégülnek ki.

2009. júl. 7. 15:34
 17/27 A kérdező kommentje:
Férfiaknak szükségük van rá. Amúgy ha nem csinálják, akkor éjszaka maguktól magömlésük lesz, a szervezet tudja a dolgát.
2009. júl. 7. 15:59
 18/27 anonim ***** válasza:
66%

Nem a katolikus vallás, hanem a Szentírás tiltja.

Ne paráználkodj!

A Szentirás szerint csak a házasságon belüli szexuális kapcsolat a megengedett

Még József Attila is azt irta;

"elmebaj, egyke és sívár bűn"

Egyébként az onanizálás nem önkielégitést jelent, hanem megszakitott közösülést (coitus interruptus)

2009. júl. 7. 18:09
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező kommentje:

Férfiaknak szükségük van rá. Amúgy ha nem csinálják, akkor éjszaka maguktól magömlésük lesz, a szervezet tudja a dolgát.

H a természet tudja a dolgát, akkor minek rásegíteni??

2009. júl. 7. 18:11
 20/27 A kérdező kommentje:
Azért, mert szerintem elég kellemetlen lehet úgy ébredni, hogy minden tiszta g*** :S De nekem édes mind1, nő vagyok:D
2009. júl. 7. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!