Ha feltörnék (hackelnék) egy sátánista weboldalt azzal a céllal hogy nem türöm a sátánistákat és én vallásos vagyok isten ahhoz mit szólna?
"lsandor
Hogy hogy nem ítéli el a Sátánizmust? Hogy jön ide a Jób könyve? Illetve milyen gyilkos próféták könyve?"
Jób könyvében Isten a Sátánnal szövetkezik,közösen döntenek Jób életéről.
Gyilkos próféták:Pl.Mózes.
Hátha Isten véleményét nem is, de a sajátomat azt tudom mondani neked:
HAJRÁ! :)
Kedves fiatal testvérem!
Előttem már többen leírták, hogy ne tedd, mert se ítélkezni, se bosszút állni nincs jogod. Isteni parancs.
Az is igaz, hogy Isten szabad akaratot adott nekünk. Ők így döntöttek, nekik a rossz kell, de neked ne kelljen, tehát ne vétkezz. Igen, sajnos az is igaz, hogy ez csak dühöt szülne bennük és mivel a gonoszt szolgálják, azért nem tudni mi lenne a következmény.
Én amondó vagyok, hogy ha találsz ott illegális tartalmat, akkor jelentsd a hatóságoknak, így tettél is az ügy érdekében és a cselekedeted is tiszta maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!