Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha feltörnék (hackelnék) egy...

Ha feltörnék (hackelnék) egy sátánista weboldalt azzal a céllal hogy nem türöm a sátánistákat és én vallásos vagyok isten ahhoz mit szólna?

Figyelt kérdés
Nagyon nem türőm a sátánizmust.Ki mit szólna ahhoz?Keresztény vagyok és az is maradok.

2012. jún. 19. 13:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

19-es válaszoló!

Egész szép képet állítottál rólam össze a fejedben (amivel magadat akartad kompetensnek beállítani), kár hogy egy szava nem igaz. Egy szóval nem mondtam, hogy ami a törvények szerint bűn az Isten előtt nem lehetne helyes dolog. A társadalom elvárásai is gyakran szembe mennek a törvénnyel.

Nem csinálok semmit azért, mert az Istent kis i-vel írtad. Csak megjegyeztem, hogy furán néz ki, a vallásos és a kis kezdőbetűvel írt Isten (majdnem) egymás mellett.

"bántja Isten ellenségeit" - Nincs valami olyanról szó a Bibliában, hogy szeresd ellenségeided?

"társadalmi bűn" - ez nem ugyanaz, mint a bűncselekmény.

"otthon morzsolgatsz egy kis rózsafűzért" - nem morzsolgatok, mert nem hiszem, hogy Isten segítene az embereken.

Melyik sorsot választanám? Azt, amelyik felszólal az igazságtalanság ellen, és kitart a maga véleménye mellett - akár szemben a társadalom szabályaival. Azt pedig, hogy valakit elítélnek a meggyőződése vagy bármi más miatt, igazságtalanságnak tartom.

Én védem a bűnt? Te támogatod a sátánisták, homoszexuálisok (és egyéb fertők) gyűlöletét. Ez talán nem bűn Istened szemében?

2012. jún. 19. 17:10
 22/34 A kérdező kommentje:
A homosexuálisokat nem nézzem le mert azzok nem tehetnek róla és sokal inteligensebb egy darab mint az összes sátánista bár ez enyhe.
2012. jún. 19. 17:27
 23/34 anonim ***** válasza:
szervusztok!Jehova egyik tanuja vagyok. volt alkalmam a szolgálatom során nem egyszer sátánistákkal beszélgetni.kár bántani öket mert ugy is lepereg roluk, a gonosz annyira fogva tartja az elméjüket, hogy semmilyen ész érvet nem fogadnak el. az egyiköjük, ezt nyilatkozta nekem: Inkább szolgálja sátánt most, és mindene megvan söt, mint hogy Istent szolgálja mert a keresztényeknek rossz nem élhetnek ugy ahogy akarnak.korlátok vannak a keresztényeknél.s nem érdekli, hogy megfog halni ezért.hát ennyi. mondjuk mondot mást is de az nagyon félelmetes inkább nem irnám le.felesleges vitába szálni velük. Gondolj arra Jézus sem tette. amikor Mózes teste felett vitatkozott sátánnal nem tett káromlo kijelentést rá, hanem rábizta a teremtöre, az Ő dolga. aztán még a végén megtámadnak, meg is ölhetnek. ugy hogy javaslom tedd amit Jézus is tett. hagyd a teremtöre. köszönöm.
2012. jún. 19. 17:56
 24/34 anonim ***** válasza:
Mivel az egy virtuális valami, így ha "tönkreteszed" szerintem nem bűn, vagy ha az is nem nagy, mert 2 kattintás és visszarakják rá ami addig volt :P (ha van biztonságimentésük)
2012. jún. 19. 20:46
 25/34 anonim ***** válasza:

Jó,hogy nem robbantod fel magad egyből a számítógéped előtt!!!??xDxDxD

A kis harcias:)

2012. jún. 20. 00:11
 26/34 lsandor ***** válasza:

Nos a Biblia teljes mértékben elítéli a Sátánnal való kapcsolattartást, így a Sátánizmust is.

Hát ha fel tudod törni ......

De az is igaz, hogy nem a mi dolgunk a rendrakás, a jelek szerint már nincs sok idő hátra és Isten meg fogja ítélni az embereket

2012. jún. 20. 06:53
 27/34 anonim ***** válasza:

lsandor

Nem ítéli el teljes mértékben.(Jób könyve pl.de mondhatnám a gyilkos prófétákat is)

2012. jún. 20. 17:39
 28/34 lsandor ***** válasza:
Hogy hogy nem ítéli el a Sátánizmust? Hogy jön ide a Jób könyve? Illetve milyen gyilkos próféták könyve?
2012. jún. 24. 09:06
 29/34 rajcziz ***** válasza:

Isandor!

A sátánizmus nagy részének semmi köze a keresztény felfogás szerinti Sátánhoz, ezt jó, ha tudod.

2012. jún. 24. 10:05
 30/34 lsandor ***** válasza:
Ez egy kicsit furcsán hangzik
2012. jún. 24. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!