Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nemzetközi Imanap! Neked mi a...

Nemzetközi Imanap! Neked mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs túlzottan sok értelme, Isten enélkül is meghallgat minket mindig, ha pedig ez a nemzet egysége miatt van, akkor (szerintem) rossz lóra tettek, mert az már régen rossz ha egy nemzeti egységhez ilyesmi kell
2012. jún. 17. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem egy kétségbeesett próbálkozás a vallás terjesztése végett. Én ateistaként minden ilyet ellenzek.
2012. jún. 17. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Ez olyan, mint a Valentinnap, amikor csak egy nap szereted a párod. Ha csak egy nap imádkozol, akkor képmutató vagy. Rám meg ne akarja rám erőltetni senki a vallását, mert akkor csúnyát gondolok róla!
2012. jún. 17. 14:40
 3/6 A kérdező kommentje:

14:40

Teljesen egyetértek veled! Mindenki maga dönti el hogy szeretne e hívője lenni egy bizonyos vallásnak vagy sem! A nemzeti egységet nem ilyenekben kell keresni

2012. jún. 17. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ima ellenes, mert nemes célokért az ima hasznos. De jó tudni , hogy az imáknak tényleg nagy ereje van. Csak olyan célokért hasznos, ami a mi érdekünk. Ne a mi imánk erejéből legyen az, amit később ellenünk használnak fel.

Így hát olyan kezdeményezésért nem imádkozom aminek az igazi célját nem ismerem.

Mindenki előbb rakja rendbe saját magát, aztán már ki

árthat neki. Tehát először magamért, mert addig nem imádkozhatok másért, amíg magam sem értek semmit.

Ki tudja mi a cél a Nemzetközi Imanappal.

Egyébként ha ketten hárman összejöttök az én nevemben, én veletek vagyok. Minek a Nemzetközi Ima.

2012. jún. 17. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Felesleges,mint úgy általában az egész.
2012. jún. 17. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
plase delete!!! no need
2012. jún. 17. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!