Hitemben szereplő istenségem nemzési, termékenységi istenségem hogyan kérhetem meg hogy segítsen nőügyekben?
Sziasztok!
Az én vallásom sokistenhívő, s alaptana hogy mindig ahhoz fordulj akitől a segítséget varod. Ez így is szokott lenni éjjelente, pl tanulmányi ügyekben a bölcsesség, tudományok istenéhez fordulok, önkifejezési ügyekben pedig a művészetek istenéhez
Kérdésem, hogy a termékenységi, nemzési, párkapcsolati ügyekért felelős istenséghez hogyan forduljak, milyen módon? Szeretnék ismét egy társat magamnak, ehhez kellene most az ö segítsége! Egy istenségtől ilyen témán belül mit lehet még kérni, mi az ami még nem sértő, illetve nem túl intim? Vagy ha mar ez a feladatköre intimet is kérhetek? Vagy az túl személyes lenne?
"Vagy ha mar ez a feladatköre intimet is kérhetek"
Kérd meg, hogy sz.pjon le
Szia!
Azt tudom tanácsolni, hogy ne követelőzz attól, akitől kérsz, hanem szépen normálisan, barátilag mondd el, hogy mi fáj és mit szeretnél.
Üdv.
18:07
Köszönöm az értelmes választ! Alap, hogy tisztelettel fogok hozza fordulni, hiszen istenség
10:49
Nem, nem én találtam ki a vallást. Nem vagyok olyan mértékben fanatikus, hogy betartsam az állat, emberáldozásokat, pusztítsak barmit is (akar önmagam) a hitem érdekében. Azokat a dolgokat veszem ki hitemből amikből nekem előnyöm származik, illetve beletartozik még a társadalmi normákba, protokollba
12:52
Hát nem is azokat amik önpusztításhoz, vagy mások elpusztításához vezet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!