BAPTISTA BESZÉLGETŐ PARTNERT KERESEK! Az életem mély ponton van és nem tudom mit tegyek. Az öngyilkosságért pokolra jutok?
Kedves Kérdező!
Muszáj, hogy a beszélgetőpartner Baptista legyen? Én Református vagyok, ha szeretnél beszélgetni, írj privátban.
Áldás, békesség!
Mihály
Kedves Virág!
Szép neved van! Az az Ige jutott róla eszembe, hogy Jézus a megrepedt nádat nem töri el és a pislogó gyertyabelet nem oltja ki (Ésa 42:3). Ha Ő nem teszi meg ezt, akkor te miért tennéd? Ő helyre szeretné állítani az életedet. Tudod mi a Szentlélek gondolata felőled? Keresd ki a Bibliádból: Róm 8:6! Bár nem vagyon baptista, de bizonyos szempontból mégis az vagyok, hiszen én is felnőtt fejjel merítkeztem be. Ha gondolod, szívesen beszélgetek veled, küldj privátot.
Üdv.
Szia!
Minden embernek vannak mélypontjai. Bár én sem vagyok baptista szívesen beszélgetek veled. Hiszem, hogy van megoldás a problémádra, bármi is legyen az!
Üdv. Péter
Egyébként ha apukád lelkész, hozzá lenne a legpraktikusabb fordulni, nem?
Rám is írhatsz ha szeretnél, baptista vagyok.
Vidiripi
A másik kérdésednél már leírtam itt nem ismételném meg. Csak egy dolgot.
Mondd el a történetedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!