Van itt valaki Muszlim? Olyan is aki így született és
olyan is aki áttért?
Figyelt kérdés
Aki áttért a valláshoz leírná, hogy hogy éli meg? Én is szeretnék áttérni már régóta, csak ott több a kötelezettség és félek hogy valamit rosszul csinálnék.
Olvastam egy könyven, a Papírsárkányokban, hogy ott egyes gyógyszertárakban meg lehet venni a különböző alkoholokat a pult alól. Mindenki tud róla, de senki nem beszél róla.
Lényeg, hogy létezik az ő köreikben is az alkoholfogyasztás.
2012. jún. 1. 23:14
42/46 anonim válasza:
Jó. hozhattok ezer ellenpéldát, én a kérdésre válaszoltam - ami VELEM TÖRTÉNIK. és látom, csak éppenséggel általánosságban fogalmaztam. Nem kell a kákán csomót keresni, én így élem meg és ezen akárki akármit is ír hogy mit olvasott vagy hány szomszédja mit mesélt meg mit látott stb az én életemet ne magyarázzátok már ki ha lehet. Így élem meg, ennyi.
Kedves kérdező, inkább privátban írnék neked mert úgy látom itt nem lehet rendesen a kérdésre válaszolni mert az "azt hallottam"-vélemények vannak túlsúlyban és ezekkel inkább nem venném fel a harcot.
2012. jún. 2. 11:22
43/46 anonim válasza:
"De sajnos szinte mindenhol így van." arra értettem, hogy ahol én eddig jártam, vagyis magyar munkahelyeken eddig ezt tapasztaltam. (Előző voltam)
2012. jún. 2. 11:27
44/46 anonim válasza:
Az en ferjem muszlim es en is valtottam a vallasomat marciusban!Hozza teszem nagyon szeretem a ferjem soha meg nem bantana es en se öt!A ferjem soha nem tuszkolt hogz valcsam a vallasom sajat magamtol tettem,mert megertettem hogy mi az hogy muszlim!!!!Te ISTENED csak a tied es nem a tobbi embere!Butasag arra gondolni hogy mas mit mond!Miota muszlim lettem nagyon boldog ember vagyok esrengeteg mindednt kaptam a jo Istentol,msot terhes vagyok aminek retenetesen örulunk!!!Ne felj semmitol aki IGAZI Muszlim az a vilagon a legjobb ember!Es aki tiszteli Istent es az ö szava szerint el amit a Koranbol megtudsz,akkor a kezedben van a menyorszag kulcsa!Ezek az emberek akik az alkoholra gondolnak es hogy ez ciki meg az ciki ezek nem tisztelik Istent csak azt mondjak!A muszlim vallas csodalatos csak elsokent ersd meg es tanulmanyozd a Korrant,rajössz hogz az egesz elet benne van!Remelem segittem!HAMDULLAH!
2012. jún. 25. 20:30
45/46 anonim válasza:
,,aki IGAZI Muszlim az a vilagon a legjobb ember!" Azért ez kissé erős...egyébként tényleg örülök, hogy megtaláltad a boldogságot :)
2012. nov. 22. 17:20
46/46 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani ,hogy aki nincs benne es tudatlan az nem tudja!Ja ès nincs tisztaba a vallàs szépsègèvel! Hiàba akarod egy olyan embernek elmagyarazni ezt aki egy màs mentalitason nöt fel,ès nem tanulmanyozza ezt a vallast söt nem is akarja!És igy itelkezik màsròl!Èn a sajàt tapasztalatbol beszélek,ès nem màsèbòl kanalazok!Ès szerintem addig mèg te magad nem vagy benne vagy pedig addig mèg biztos nem vagy benne hogy mi is ez a vallás,szerintem ne itelkezz senki felett,ez nem a te dolgod!!!Ès nyugodttan le lehet pontozni!Nekem attòl a jò Isten nem ad kevesebbet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!