Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt valaki Muszlim? Olyan...

Van itt valaki Muszlim? Olyan is aki így született és olyan is aki áttért?

Figyelt kérdés
Aki áttért a valláshoz leírná, hogy hogy éli meg? Én is szeretnék áttérni már régóta, csak ott több a kötelezettség és félek hogy valamit rosszul csinálnék.

2012. máj. 30. 00:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
50%

Ok, 7:am megyek haza

Tetszik Ali Reza ?

Van a familiaban : Arash, Hamid, Daryus, and 4 Ali Reza

Plus egy Fariborz

Greeting to all my friends in beautiful Hungary. Keep your land free and independent !

Bye for now

2012. máj. 30. 04:42
 32/46 Granulátum ***** válasza:
Igazán pozítiv dolog a beszélgetésetek, de elolvastátok a szabályzatot az OFF-olásról?
2012. máj. 30. 22:25
 33/46 anonim ***** válasza:

Granulátum, és te elolvastad, hogy a kérdésre kell válaszolni, és nem a válaszolóknak írni?

Bagoly mondja verébnek... :)

2012. máj. 30. 22:35
 34/46 anonim ***** válasza:
És lefátyolozva is fogsz járni, Kérdező?
2012. máj. 30. 22:39
 35/46 Granulátum ***** válasza:

Igazad van, úgyhogy gyorsan válaszolok:

Van.

(a második kérdésre nem válaszolok)

2012. máj. 30. 22:44
 36/46 anonim ***** válasza:
Ha ebböl a kavarodásbóljól vettem ki a párod iráni vagyis siita, ami szerintem kicsit "erősebb" mint a szunita. Voltál már mecsetbe valamilyen "előadáson? Tudod mivel jár ez? Én nem tudok tanácsot adni, mert én muszlimnak (szunita) születtem, de jól gondold meg, ha persze soha ne legyen de ha vége lesz a kapcsolatnak Te muszlim maradsz és a köv. kapcsolatba lehet zavarni fog. Apukám azt mondta nekem egyszer nem véletlenül születünk muszlinak, kereszténynek, stb stb... (gyerekként nagyon zavart hogy csúfoltak és ezért sokat sírtam :) )
2012. máj. 31. 12:30
 37/46 anonim ***** válasza:

Szerintem se muszlimkodj. Kell az neked, hogy mindenhol megbámuljanak? Persze, ha szereted a feltűnést...

Azonkívül egy munkahelyre se vesznek fel fejkendősen. Rontanád a cég imidzsét. Pláne, ha ügyfelekkel kéne foglalkozod.

2012. máj. 31. 12:42
 38/46 anonim ***** válasza:

Nem azért lesz muszlim valaki, mert azt akarja hogy sokan megbámulják - mindenkinek jó oka van rá. Egyébként csak a neveletlenek bámulnak feltűnően - és a bunkók szólnak be.

A muszlim nőknek a munkahelyszerzés hijabban szinte lehetetlen a diszkrimináció miatt. - - - De pl az a muszlima, aki nem hord (még) kendót, és így helyezkedik el egy munkahelyen, annak is nehéz a dolga lesz a munkahelyi közösségben: pl ő lesz az egyedüli, aki nem iszik a céges bulikon, ő lesz az, aki kényelmetlenül fogja magát érezni , amikor pl nem imádkozhat amikor az imaidő eljön, vagy Ramadan alatt a cikizést hallgatja, hogy "na, igyál, egyél egy falatot, senkinek sem mondom el"--- stb és ezek még enyhe példák, - - - -ez mind rossz egy muszlimnak. De sajnos szinte mindenhol így van.

2012. máj. 31. 16:05
 39/46 anonim ***** válasza:
Van két három muszlim ismerősöm, egyikük sem imádkozik, ha eljön az imaidő.
2012. máj. 31. 16:27
 40/46 Granulátum ***** válasza:

A céges bulikon nem mindenki iszik, sokan vezetnek vagy gyógyszert vettek be vagy csak nincs kedvük.

A muszlim országokban is van ilyen diszkrimináció, csak ott a nemmuszlimok felé.

2012. jún. 1. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!