Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » KOnfirmációbol meg lehet bukni?

KOnfirmációbol meg lehet bukni?

Figyelt kérdés
Ezzel riogatnak, hogy megbukunk meg minden. Én mindig lelkiismeretesen készülök az órákra a suliban megbízható vagyok meg becsületes meg minden! Azonban stresszelek! A dolgozatoknál is! Hiába fújom kívülről, mindig izgulok amikor írom! Most lesz majd a konfirmációm, és nem azért, de meg lehet bukni? Nem azért, hogy akkor nem tanulok semmit! Hanem a stressz miatt! Mert én sokkal jobban érzem úgy magam, hogyha megtanulom a kérdéseket, és felmondom de nem lehet megbukni! Így nem stresszelek! Meg lehet bukni belőle?

2012. máj. 25. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már engednek konfirmálni,akkor ott már nem fognak megbuktatni.
2012. máj. 25. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Jóindulattal és elnézően állnak hozzák, mert nem az a céljuk, hogy megbuktassanak, hanem hogy „átsegítsenek”. Én is csak nemrég estem át ezen, de ne félj, nincs mitől tartanod! :)
2012. máj. 25. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

*hozzánk

Ha tanulsz, tényleg nem történhet semmi rossz, s ez leginkább úgyis a hozzáállás kérdése. Ha látják rajtad, hogy mennyire fontos ez a számodra, akkor semmiképpen sem fognak eltiltani tőle.

2012. máj. 25. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem.

Úgyis megkapod előre a kérdéseket meg az unalomig fogjátok gyakorolni...

2012. máj. 25. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

1! Valaki már felvetette, hogy meg fogjuk-e kapni előre a kérdéseket és a tanár azt mondta hogy: Tudja, hogy valaki elmondja hogy kinek milyen kérdést fog feltenni, de ő ezt NEM ÍGY fogja! 2: Mint a 110 kérdést gyakoroljuk, szombaton pedig konfi

2012. máj. 25. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!