Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az alábbi igevers szerint...

Az alábbi igevers szerint nincs foldi es mennyei örök élet, ez nyilvánvalo, tehát a Jehova tanui eléggé félre vannak informálva, mi a véleményetek errol?

Figyelt kérdés
„Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higgyetek Istenben és higgyetek énbennem. Az én Atyám házában sok hajlék van; ha nem így volna, vajon mondtam volna-e nektek, hogy elmegyek helyet készíteni a számotokra? És ha majd elmentem és helyet készítettem nektek, ismét eljövök, és magam mellé veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott legyetek ti is. ” (János 14,1-3)

2012. máj. 24. 21:59
1 2 3
 21/26 lsandor ***** válasza:
0%
Tiszteletben tartom a véleményedet, úgy legyen ahogy mondod
2012. jún. 1. 15:05
 22/26 Mulder614 ***** válasza:
0%
Én azt nem értem hogy lehet a mennyországba élni? Tiszta érdekes lehet. Földi életre lettünk teremtve, itt tudjuk élvezni az életet! Mit csináljak én az égbe? :D
2012. jún. 24. 08:29
 23/26 anonim ***** válasza:
56%
Én most annak a személynek akarok válaszolni, aki minduntalan azt szajkózza, hogy csak egy örök élet van, az pedig a menyország.Hát el kell keserítenem,hogy az örök élet itt lesz a földön.Az ami után ő áhitozik, az halhatatlan élet.Hogyan akar abban részesülni,ha azt sem tudja, hogy milyen élet az?Olyat kijelenteni, hogy az ő neve be van írva az egekben, egyenesen pofátlanság.Olvasd el a Sofóniás 2:1-3.Talán kijózanít.
2012. júl. 9. 01:46
 24/26 anonim ***** válasza:

Vidiripi

János 12:26 Ha valaki nekem szolgál, engem kövessen; és ahol én vagyok, ott lesz az én szolgám is; és ha valaki nekem szolgál, azt megbecsüli az Atya.

2012. júl. 9. 09:37
 25/26 A kérdező kommentje:

„Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higgyetek Istenben, és higgyetek énbennem. Az én

Atyám házában sok hajlék van; ha nem így volna, vajon mondtam volna-e nektek, hogy

elmegyek helyet készíteni a számotokra? És ha majd elmentem, és helyet készítettem

nektek, ismét eljövök, és magam mellé veszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott

legyetek ti is. Ahova pedig én megyek, oda tudjátok az utat.” Tamás erre így szólt

hozzá: „Uram, nem tudjuk, hova mégy: honnan tudnánk akkor az utat?” Jézus így

válaszolt: „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis

énáltalam.” (János 14:1-6)

Jézus

2012. júl. 9. 13:58
 26/26 A kérdező kommentje:
Kedves 23,tehat szerinted amikor Jezus azt mondta,hogy annak oruljunk,hogy fel van irva a nevunk az elet konyvebe az pofatlansag,vagyis Jezus szava az pofatlansag lenne?Ja es nem azt mondja hogy egyik csoportnak a foldi elet konyvbe van beirva a neve a masiknak meg a mennyeibe,megis hogy kepzelitek hogy Isten ennyire szemelyvalogato lenne az oveivel szemben?
2012. júl. 9. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!