Valakinek van Jehova párja? Férje? Felesége? Milyen volt azesküvő? Hgy oldottátok meg h aki nem jehova az másként ünnepel (vendégekre értem) Te is megkeresztelkettél? Muszály volt? Aggodok a páromért fura dolgokat mond többi lent.
Figyelt kérdés
A párommég elég fiatal (22/F Én 20/L) a közeljövöben Szeretnénk majd esküvőt.Még őnem meritkezett meg vagy mi az csak tanulmányozásra jár.De Kezdi maagát belelolvalni és most h abbahagyta azt vettte a ejébe h 7 démon van rajta akikelakarják tériteni a Jehivájától:S Tövábbá démonokat lt néha sötét voltok képébe nappal is pl:multkor a szobályából jött ki de az paja is látta elvileg (Az apja már nagyon benne van lehet meg is keresztelkedik...sőt tuti) És még démonos álmai is vannak h kergetik ő meg menekől tőlük,ugyna ugy azapjának is.Mert h el akarják őket tériteni jehvától:S...Elvileg meg is fogják majd verni a démonok a párom... mert h mást is megvertek már szó szerint h ne menjen jehova utján.Nemtudom mit tegyek.Nagyon aggódóm érte.Félek h ha én nem leszek az akkor elhagy mert nem leehtünk eggyütde a hideg kiráz ezttől nekem ez már tul fanatikus.É is hiszek Istenbe,meg lehet az lvei szerint élni de szeretnéka ygermekeimnek gyerekort,karácsonyt,születésnapot,és ugyan ugy tanitani őket a tisztességre,Istenben valü hittre.És majd ha felnőnek ők eldöltik h melyik egyházhoz szeretnének tartozni nem ugy h énrábeszélem őket főleg iylen fiatalon mikor még befolyásolhatók-6-7 éves korba.Valakithagyott már el -emiatt a párja? vagy kiutálták a családból?2012. máj. 22. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!