Valakinek van Jehova párja? Férje? Felesége? Milyen volt azesküvő? Hgy oldottátok meg h aki nem jehova az másként ünnepel (vendégekre értem) Te is megkeresztelkettél? Muszály volt? Aggodok a páromért fura dolgokat mond többi lent.
Szia!
Én is Jehova Tanúja vagyok. Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Azonban nekem is feltűnt (ha nem így van akkor előre is elnézést) hogy a kérdésben túl sok a valótlannak vélt dolog, inkább Jehova Tanúit hivatott lejáratni, jó szokás ezen az oldalon ilyen kérdést feltenni. Ha valóban ez a helyzet akkor grat, hogy idáig süllyedtél. Ha nem akkor természetesen ezt ne vedd figyelembe, csak sok az ilyen személy az oldalon. Ez esetben valóban az lenne a jó amit az előttem szóló írt!
Üdv! Imre
Vidiripi
A párod kérje a mennyei Atyától imában hogy szabadítsa meg őt a démonoktól. Kérje hittel s Jézus közvetítésével s imája meghallgatásra talál. S biztos vagyok benne hogy megkapja a segítséget s megszabadul a démonoktól.
Róma 10:11-17
"Így van kedves utolsó. Ezért örülök, hogy nem ismerlek így nem kell kerülni téged."
Még a végén kényes kérdések is előkerülnének és át kellene értékelned az egész világképed.:)
Sorry az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!