Vajon kiben bízhatsz valóban e félelmetes időben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 14:36
2/10 anonim válasza:
Szerintem azokban akik feltétel nélkül szeretnek téged. Egyébként meg ha pozitívan gondolkodsz és segítesz te is mindenkinek, te is számíthatsz a többségre. Sok jó ember él körülöttünk, csak ki kéne nyitni a szemünket. Az aki csak magában bízik magára fog maradni. Nekem sincs sok barátom, de arra a kevésre az életem is rábíznám.
3/10 anonim válasza:
Kiben bízhatunk vagy kiben bízunk?
Én például alapvetően bízok az emberekben. Persze, néha jól pofára esek, csalódok egy hatalmasat, de aztán összeszedem magam és ennyi. Megbízhatatlanságától függetlenül még szerethetem azt, akiben csalódtam, maximum a jövőben ügyelek arra, hogy mit mondok/teszek/gondolok előtte.
Majd idővel jön a második esély... végül is, csak emberek vagyunk, tehát nem tökéletesek ;) Kár lenne azért elásni az embereket, mert hibáznak néha ;)
4/10 anonim válasza:
Ha hiszel, akkor az Úristenben, majd - ahogyan más is írta, - a szeretteidben/becsültjeidben, végül pedig magadban.
5/10 anonim válasza:
Elsőként az Úrban. Másodsorban a hozzád közelálló személyekben,és más autentikus emberekben.
6/10 anonim válasza:
Elsősorban magadban, másodsorban közeli szeretteidben.
7/10 anonim válasza:
Általában Istenben bízom, de miért is félelmetesek ezek az idők? Nekem most jobb, mint ha a világháború vagy az államkomunizmus alatt éltem volna, miért félelmetesebb ez az időszak mint mondjuk a sötét középkor?
8/10 anonim válasza:
Elsősorban magamban, mindenki más felé a bizalom egy látszatát tartom fenn, semmi olyasmit nem fedve fel előttük, amivel komolyan bánthatnak, ennek eredményeként bennem sokan megbíznak. Ha a bizalom annyit jelent, hogy adsz a másik szavára valaki máséval szemben, akkor azt mondom: bízok abban, aki nekem már bizonyított.
9/10 anonim válasza:
Először bízzál Istenben és a szeretteidben. Legutolján magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!