Csakugyan lehetséges az örökké tartó élet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 09:12
11/16 anonim válasza:
Nem untatsz! Legalábbis engem nem!
12/16 anonim válasza:
Erről tanított Jézus, de még nem értjük , mert nem kérjük.
13/16 anonim válasza:
En hiszek az orok eltbe,amit valaki vagy az mennyorszagban fog eltolteni vagy a orok karhozatban,ezt irja a biblia,es en ebben hiszek,es azt is hiszem,hogy itt a foldon dol el,hogy ki hova kerul es mindenkinek van lehetosege a valasztasra,Isten kegyelme Jezus Krisztus altal minndenki szamar elerheto,ez az en hitem,termeszetesen mindenkinek joga van azt hinni amit akar,Isten szabad akaratot adott nekunk,de csak egy igaz hit letezik,nem akartam tolakodo lenni vagy barmi hasonlo.
14/16 lsandor válasza:
Igen lehetséges. Isten ezt szánta eredetileg az emberiségnek és ez meg is fog valósulni. Még a tudósok is azt mondják az agyunkkal kapcsolatban, hogy örökké tartó életre lett tervezve
15/16 anonim válasza:
> Még a tudósok is azt mondják az agyunkkal kapcsolatban,
> hogy örökké tartó életre lett tervezve
Mutass már erről egy cikket légyszíves.
16/16 anonim válasza:
Tényleg, ha már erről linkelsz cikket, linkelnéd azt is, hogy "a pápa szigorúan megtiltotta Isten nevének használatát". Azt mondtad van erről is cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!