Provokáció nélkül kérdezem: mit tegyek, ha házasságig szűz maradok, de kiderül, hogy tök más a szexuális habitusunk a házastársammal?
a szűz lány még a saját testét sem ismeri, nem tudja neki mi hogy a jó, mi nem, először nagy valószínűséggel nem is fogja élvezni. akár évekig...
de attól függetlenül egy nő mindig lefekszik a párjával.
szóval nem kell megijedni.
Kicsit lazíts a szabályokon. Legyél mondjuk csak az eljegyzésig szűz, azt fel tudjátok bontani, ha nem megy a szex.;)
Egyébként meg ezek a szabályok olyan korban születtek, amikor még szó sem volt szerelmi házasságokról, a nő neve a házasságban "kuss" volt, és a szerepe annyi volt, hogy gyerekeket szüljön, és a férje a kedvét lelje benne. Ha szűzen mész férjhez, akkor sajnos benne van a pakliban, hogy az ágyban nem lesz valami nagy élvezetben részed.
Tudod, vagy a kecske, vagy a káposzta.
3. vagyok
úgy értettem, amelyik nő szerelmes, vagy kapcs-függő, vagy már házas, úgy is lefekszik a párjával, ha neki nem jó, mert fél hogy megcsalják, vagy elhagyják, vagy mert neki így is jó, orgazmus nélkül.
tehát szex az lesz.
de ha egy hisztis valaki, jobb nem is elvenni. olyannal nem lesz szex.
a testi érintkezés, szexualitás minden formáját elutasítja vagy csak magát az aktust? utóbbin kívül is lehet sok mást csinálni, amiből már kiderül, mennyire tudtok egymásra hangolódni az ágyban...
mennyi idős a barátnőd?
szerintem éretlen nemileg
nincsenek még ösztönei, nem kívánja.
sokakban is csak szex után alakul ki egyáltalán az ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!