Teljesen egyszínű az életem. Nincs benne sem jó sem rossz. Mindennap ugyanúgy telik már hosszú ideje. És én sem szoktam érzelmileg kilengeni. Ez baj?
Ugyanis nemrég ezt olvastam a bibliában:
"Ismerem tetteidet, hogy se hideg, se meleg nem vagy. Bárcsak hideg volnál, vagy meleg!
De mivel langyos vagy, se hideg, se meleg, kivetlek a számból."
(Jel 3.15-16)
Ezek szerint Isten sem szereti ezt a sorsot amely nekem jutott? Mert én szeretnék már végre élni: szívből nevetni vagy sírni, mélyen szeretni, vagy gyűlölni, stb, stb. A természet is a végletekre van berendezkedve, tehát alátámasztja Isten gondolatait. Én miért lógok ki a sorból? Bármit teszek, mindíg marad a langyos közép. A hármas kötél példázatáról már nem is szólva, már ami a párkapcsolatot illeti, ugyanis az sincs, és szinte nem is volt. Száműzött lennék isten szemében, és valamiért vezekelnem kell ebben az életemben, amiért megtartott "langyosnak"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!