A nagy vész idején?
Hova lesz érdemes költözni,menekülni a nagy vész idején?
Amikor az Antikirsztus fog uralkodni.
AMikor jön a Verichip a fenevad bélyege,mint ahogy az a videókon látható.
Melyik országba?
Hogy lehet azt majd túlélni?
"Túlélni" úgy lehet, hogy bármi történjék, soha:
- ne vedd fel a bélyeget (én nem mondanám biztosra, hogy ez chip lesz-e vagy más),
- ne tagadd meg Jézus Krisztust.
Ezek közül az egyik is elég lesz ahhoz, hogy megöljenek, de azt mondta Jézus: "ne féljetek azoktól, akik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, aki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában."
Szerintem akkor nem nagyon lesz érdemes "túlélésre" játszani, testi/fizikai értelemben. A fizikai túlélésre még azoknak is relatíve kevés esélyük lesz, akik felveszik a bélyeget, mert az emberiség nagyon nagy része el fog pusztulni az Istentől jövő ítéletek miatt.
De ha mégis ideig-óráig "egérút" adódik, akkor "a pusztába" érdemes menni, bujdosni, sok szállítható élelemmel. Mivel venni vagy eladni hivatalosan nem lehet majd semmit, ezért vagy önellátásra lesznek a kitartóak szorulva, vagy illegális cserekereskedelemre (azaz valamit adnak cserébe a kajáért azoknak, akik tudnak szerezni).
Elmenekülni? Minek? Jó lenne valahol rejtőzni és rettegni, esetleg éhen halni?
Én azt tenném amit eddig is tettem. Vállalnám a hitemet. Ha már meg kell halni,akkor legalább tiszta lelkiismerettel....
Ez, amit nagy vészként emlegetsz, igazából már most itt van. A világban gonoszság, erkölcstelenség és embertelenség tombol. Ha fizikailag szeretnél elmenekülni valahová, egy néptelen helyre menj, mondjuk a finn tóvidékre, vagy egy erdő vagy egy sivatag közepére. De szerintem nem fizikailag kell menekülnünk, hanem "lelkileg": tisztának kell maradnunk, megtartóztatni magunkat a világot elárasztó erkölcstelenségtől.
Szóval maradj ott, ahol laksz, de kerüld a világiasságot.
Hitet még csak szeretnék !
Fizikai túlélésre gondoltam.
Mundjuk tudok tartózkodni a rám zuduló és csábítő erkölcstelenségektől.
és ha közben éhenhalok? Vagy egy gyszerű betegségbe is belehalok,nagy szenvedések után?
Inkább a gyors halál !
És amikor eljön a fenevad bélyegénak az ideje?
Nem rég olvastam. Verichip,mondex csak rá kell keresni
Furcsa módon szerintemennek a világegypóluságnak leginkább a muzulmánok állnak ellen.
Lehet,hogy közélyük kellen költözni :-)
Már eljött. Csak nézz körül a világban, milyen állapotok uralkodnak. A nagy vész már rég köztünk van.
Amikor meg majd jön a végítélet, és elpusztul a föld, az elől senki sehol nem menekülhet. De vigasztaljon a tudat, hogy az igazak feltámadnak. Tehát: élj úgy, hogy az utolsó napon igaznak találtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!