Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A nagy vész idején?

A nagy vész idején?

Figyelt kérdés

Hova lesz érdemes költözni,menekülni a nagy vész idején?

Amikor az Antikirsztus fog uralkodni.

AMikor jön a Verichip a fenevad bélyege,mint ahogy az a videókon látható.

Melyik országba?

Hogy lehet azt majd túlélni?

#Antikrisztus #nagy vész
2012. máj. 15. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Antarktiszra pingvinnek álcázva ott senki sem keresne.
2012. máj. 15. 19:01
 2/10 rajcziz ***** válasza:
78%
Úgyis csak a kiválasztottak élik túl, úgyhogy fölösleges menekülnöd.
2012. máj. 15. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:

"Túlélni" úgy lehet, hogy bármi történjék, soha:

- ne vedd fel a bélyeget (én nem mondanám biztosra, hogy ez chip lesz-e vagy más),

- ne tagadd meg Jézus Krisztust.

Ezek közül az egyik is elég lesz ahhoz, hogy megöljenek, de azt mondta Jézus: "ne féljetek azoktól, akik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, aki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában."

Szerintem akkor nem nagyon lesz érdemes "túlélésre" játszani, testi/fizikai értelemben. A fizikai túlélésre még azoknak is relatíve kevés esélyük lesz, akik felveszik a bélyeget, mert az emberiség nagyon nagy része el fog pusztulni az Istentől jövő ítéletek miatt.

De ha mégis ideig-óráig "egérút" adódik, akkor "a pusztába" érdemes menni, bujdosni, sok szállítható élelemmel. Mivel venni vagy eladni hivatalosan nem lehet majd semmit, ezért vagy önellátásra lesznek a kitartóak szorulva, vagy illegális cserekereskedelemre (azaz valamit adnak cserébe a kajáért azoknak, akik tudnak szerezni).

2012. máj. 15. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Fizikailag vagy lelkileg túlélni? Mindkettő csak tőled függ. De legfőképp attól amiben hiszel.
2012. máj. 15. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmenekülni? Minek? Jó lenne valahol rejtőzni és rettegni, esetleg éhen halni?

Én azt tenném amit eddig is tettem. Vállalnám a hitemet. Ha már meg kell halni,akkor legalább tiszta lelkiismerettel....

2012. máj. 15. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez, amit nagy vészként emlegetsz, igazából már most itt van. A világban gonoszság, erkölcstelenség és embertelenség tombol. Ha fizikailag szeretnél elmenekülni valahová, egy néptelen helyre menj, mondjuk a finn tóvidékre, vagy egy erdő vagy egy sivatag közepére. De szerintem nem fizikailag kell menekülnünk, hanem "lelkileg": tisztának kell maradnunk, megtartóztatni magunkat a világot elárasztó erkölcstelenségtől.

Szóval maradj ott, ahol laksz, de kerüld a világiasságot.

2012. máj. 16. 20:02
 7/10 A kérdező kommentje:

Hitet még csak szeretnék !

Fizikai túlélésre gondoltam.

Mundjuk tudok tartózkodni a rám zuduló és csábítő erkölcstelenségektől.

és ha közben éhenhalok? Vagy egy gyszerű betegségbe is belehalok,nagy szenvedések után?

Inkább a gyors halál !

2012. máj. 16. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Elsősorban a lelki menekülésre koncentrálj - ez nem más, mint a hit. Fizikailag ne úgy képzeld el ezt a dolgot, hogy valahol az Antikrisztus uralkodik, a Föld többi részén meg béke van. Az, hogy az Antikrisztus uralkodik, azt jelenti, hogy a világiasság és erkölcstelenség uralkodik, ez pedig szinte az egész világon így van. Ha egy fizikailag biztonságos helyre szeretnél költözni, válassz egy olyan várost vagy országot, ahol béke van, és az emberek többsége hívő.
2012. máj. 17. 12:53
 9/10 A kérdező kommentje:

És amikor eljön a fenevad bélyegénak az ideje?

Nem rég olvastam. Verichip,mondex csak rá kell keresni

Furcsa módon szerintemennek a világegypóluságnak leginkább a muzulmánok állnak ellen.

Lehet,hogy közélyük kellen költözni :-)

2012. máj. 17. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Már eljött. Csak nézz körül a világban, milyen állapotok uralkodnak. A nagy vész már rég köztünk van.

Amikor meg majd jön a végítélet, és elpusztul a föld, az elől senki sehol nem menekülhet. De vigasztaljon a tudat, hogy az igazak feltámadnak. Tehát: élj úgy, hogy az utolsó napon igaznak találtass.

2012. máj. 18. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!