Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hallelujah énekeskönyvet hol...

Hallelujah énekeskönyvet hol árulnak Budapesten?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
De.
2012. máj. 15. 01:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Most van a Szent István Könyvhét a Ferenciek terén. Nézz körül!
2012. máj. 15. 15:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez protestáns énekeskönyv, így nem valószínű, hogy a Szent István Könyvhét kínálatában szerepel.
2012. máj. 15. 15:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Korrigálom az előző válaszomat: megnéztem a kínálatot, és vannak ugyan protestáns könyvkiadók, de a Bethánia nincs köztük.
2012. máj. 15. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Azért nézd meg a kiadók listáját, hátha...

Ha mégsem, akkor próbáld meg a GoodNews könyvesboltot a Dob u-ban. Az felekezetközi.

2012. máj. 15. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
:-) OK. Lassan írtam.
2012. máj. 15. 15:39
 7/12 A kérdező kommentje:
A GoodNews-ban tegnap voltam :) Annyit tudtam meg, hogy lesz egy új kiadás, és ígéretet is kaptam, hogy ha lesz, rendelnek belőle :) Legrosszabb esetben megvárom. Csak semmi információm nincs róla, hogy meddig kell várni.
2012. máj. 15. 15:41
 8/12 anonim ***** válasza:
óóóó, akkor az evangélikus könyvesboltot a Deák téren nem is merem javasolni.
2012. máj. 15. 15:46
 9/12 anonim válasza:
A Pince A30-ban (Angyal u 30) tudnak neked segíteni.
2012. jún. 8. 14:50
 10/12 A kérdező kommentje:

Mindenhol azt a választ kaptam: új kiadás készül. Megvártam hát ezt az új kiadást, de nagyot kellett csalódnom. A régi énekek felét másra cserélték, és az egész énekeskönyvet lebutították azzal, hogy minden egyszólamú. Egy eléggé ismert református lelkésszel beszélgettem erről: szerinte is nagyon elrontották.

Én a régi Hallelujah-t szeretném :( A közösségem is ezt használja bibliaórán, és sok más helyen is használják. És a fentiek miatt nem tartom valószínűnek, hogy bárhol is meggyökeresedne az új változat.

Valaki tudja esetleg, hol szerezhetném be a klasszikus énekeskönyvet?

2012. aug. 26. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!