Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tanítanak egyes vallások...

Mit tanítanak egyes vallások a jövőnkről?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, mi a hivatalos álláspontja egyes vallásoknak a jövőt illetően (mint egyének jövőjét és mint kollektív emberiség jövőjét illetően).

Pl.: mi vár a halál után;

függ-e valamitől, hogy mi vár a halál után;

van-e élet a halál után akármilyen formában;

lesz-e valamiféle ítélet nap;

ha lesz, mikor és túléli-e valaki;

mi lesz a földünk sorsa;

stb. stb.

Kíváncsi vagyok az összes vallás/felekezet erről szóló tanítására, mint pl.: Római Katolikus;

Ortodox;

Protestáns vallások;

Pünkösdista vallások;

Iszlám vallások;

Budhista vallások;

Hindu vallások;

stb. stb.

Hivatalos álláspontra vagyok kíváncsi, a legjobb ha olyan válaszol egy vallás kapcsán aki aktívan gyakorolja azt amelyikről ír.

Tárgyilagos válaszokat szeretnék!! (Gyalázásokat, szarkasztikus megjegyzéseket egyes vallásokra tehát ne itt kérlek. Köszönöm!)

2012. máj. 1. 15:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
szóval többi vallással mi a helyzet?
2012. jún. 27. 09:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Elég szomoruan olvasom a vallások sokféle tanitása a lényeg. Milyen Jó, hogy egy teremtö van és egyféle dolgot irt mondott erröl, de ezt semmibe vették, semmibe veszik, hanam attol függ ki hogy tanulta itt, meg ott. Ha a teremtő igy gondolkodna megnézhetnénk milyen káosz lenne, ami látszik is azoknál akik az én igy ö ugy tanulta felfogást támogatják.

Eléggé kegyetlen Isten lehet az aki azzal szorakozik, hogyí az embert a halála után öszevissza kinozgatja. Én nem is ismerném el, és nem is szolgálnám.

2012. jún. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!