Mit gondoltok a tisztasággyűrűről?

Végül is jogos tényleg a gyűrűhordóról mondtam véleményt. De ha valaki azt kérdezné mi a véleményünk a AK-47-ről akkor is mindenki azt mondaná gyilkosok kedvence meg rossz dolog. Pedig maga az AK egy mérnöki mű, és önmagától nem lövöldöz emberre. Azaz a használatát kritizálnák nem magát a tárgyat és én is azt tettem.
De ha magáról a gyűrűt kell véleményezni. Akkor szép gyűrű, rajta valami nyálas szöveggel. Ha azt szeretnéd elhitetni,hogy te szűz kislány vagy és ezt a mások arcába akarod dörgölni tökéletes választás.
OFF: És igen a eljegyzési gyűrű meg a ceremónia is. Aki attól boldog,hogy az ujján egy 2 kilós gyémánt virít az nem a férjét/feleségét szereti. Szüleimnek is volt templomi esküvő meg gyűrű mégis volt félrelépés.
Számomra az esküvő nem más mint magamutogatás,hogy nézz ide mi boldog pár vagyunk. felvesszük a gonosz banktól a fizetés 10x-sét (tudtommal van ilyen "szabály") azt majd csodálkozunk,hogy a gyereket nem tudjuk beíratni a jobb de távoli iskolába. Illetve néhány anyagi kedvezménnyel jár.
Röviden csak azért mert kiírod magadra,hogy tiszta vagy még nem leszel az mert nem az számít,hogy az emberek mit gondolnak rólad,hanem,hogy miket cselekedsz azt pedig nem tartozik másra.

nagy marhaság, főleg, hogy 2 lehetőség van, vagy egy tini maga hozza meg a döntést, ami azért nem jó, mert hol tud egy tini még tiszta fejjel gondolkodni, világosan látni? én is emlékszem rá, milyen kis naiv meg álmodozó voltam, és hogy magamat sem ismertem még
a másik lehetőség, hogy a szülő rákényszeríti szerencsétlen gyereket, holott semmi joguk dönteni a jövőjéről, mert nem az ő életük... na ez meg valami undorító, az ilyet én nem is hívnám szülőnek
nem mellesleg valahogy morbidnak érzem az egész "apa vigyáz a szüzességemre" témát... speciel az én apámnak semmi köze a szerelmi életemhez, ahogy nekem sem az övéhez
22/L

Én nem értek ehhez a témához, úgyhogy elárulnátok, hogy mi köze a szüzességnek ahhoz, hogy valaki az UJJÁRA felhúz egy gyűrűt?
Gyűrűvel az ujjunkon is lehet szexelni, ez nem köztudott tény?

Nekem fogalmam sincs, mi ez a gyűrű, csak mustafa poénjáról eszembe jutott egy másik:
„Van egy óriási sztorim az orális fogamzásgátlásról. Megkértem egy lányt, hogy feküdjön le velem, és nemet mondott.” (Woody Allen)

Na, mivel közel két napja senki nem volt hajlandó röviden leírni, mi ez a cucc, hát kénytelen voltam utánanézni. :D
Amerikai "találmány", főleg keresztény fiatalok körében terjedt el: a gyűrű viselésével fejezi ki az illető tini, hogy a házasság előtt nem akar szexuális kapcsolatot létesíteni, azaz megőrzi a tisztaságát a leendő házastársa számára. Általában templomi ceremónia keretei között történik a gyűrű felhúzása, amit egy rakás ajándék átadása követ; az ellentétes nemű szülő játszik nagyobb szerepet a fogadalomtételnél vagy később (ezt nem értettem igazán), így ez a kapcsolat válik szorosabbá.
Ezek alapján azt gondolom, hogy aki önszántából akar ilyet viselni, ám tegye, nem árt vele senkinek; de nem hinném, hogy ezen fog múlni, hogy tényleg megtartja-e a fogadalmát.
Nekem ez a téma már nem aktuális, így nem kell azon gondolkodnom, hordjak-e ilyesmit vagy ne. :D
És azt sem tudom, hogyan hatna rám, mert anno azt gondoltam, hogy egy - nem eljegyzési, de hasonló jelentést kifejező - arany karikagyűrű viselése majd "jótékony hatással" lesz rám; abszolút nem vált be az ötlet :( , viszont ez még a megtérésem előtt volt, tehát akkoriban még nem voltam keresztény...
És valóban kihívás lehet egyesek számára, ahogyan írta valaki az első oldalon. Szóval, nem tudom...
Üdv. :)

Shalom uvracha.
Kösz a magyarázatott. De vajon ezután a rendszeres ellenőrzés is követi? Fuj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!