Ki az egészségügyi dolgozók, egészségügyi nővérek, ápolók védőszentje?
Ha lehet, olyanok válaszát várom, akik egyértelműen tudják a választ, nem pedig csak linkeket küldözgetni!
Nem szeretném hallani a "Google a barátod" szerű válaszokat, mert azzal már nem jutottam sokra!
Köszönöm!
Én nem találok sehol a Bibliámban utalást arra, hogy lenne bármi hasonló, de ha te igen, akkor megmutatnád? De ha gondolod, találj ki egy tetszőleges nevet és onnantól kezdve hívd úgy, ha ez jó te a lelkednek. Az igazsághoz kb annyi köze lesz, mint ha a katolikus egyház mondaná, hogy így, meg így hívják.
Üdv.
14.50
Nem tudsz véletlenül női szentet ebben a tárgykörben? Igazándiból arra lenne szükségem.
Köszönöm a válaszod!
ma 15:30
Annyira nem vagyok jártas ezekben, de az angyalok mindig is érdekeltek, ezért írtam Őt.
Hahó! Ma a kezembe került egy szentek lexikona, és ilyeneket találtam:
egészségügyi dolgozók: Porres Szt. Márton, Kláver Szt. Péter
fogorvosok: Szt. Apollónia
(gyógyfürdők: Keresztelő János)
kórházak: Lellis-e Szt. Kamill, Istenes Szt. János
a többi egészségügyi téma inkább kifejezett betegségekre ír, ill. véradókról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!