Ha pár szóban meg kellene fogalmaznod, mit mondanál, kicsoda Isten? (mi az első dolog ami eszedbe jut, mikor ezt a szót hallod? )
Figyelt kérdés
A válaszokat szeretném felhasználni egy előadáshoz. Nincs rossz válasz! Bármilyen választ írhatsz, de kérlek, csak akkor, ha tényleg komolyan is gondolod!2012. márc. 23. 08:43
11/20 anonim válasza:
Isten az önmagukban hinni képtelen, a problémáikat egyedül megoldani képtelen emberek képzeletében létező egyetemes illúzió.
12/20 anonim válasza:
nekem az életem jut eszembe és minden emberé,aki hiszi, vagy akár nem hiszi el, hogy van:)
13/20 anonim válasza:
Valaki, akit szeretnék elérni, aki felé törekedni tudok, aki segít dönteni mi a helyes.
14/20 anonim válasza:
Vidiripi
Mindenható ,Örökkévaló
16/20 anonim válasza:
Mindenható, aki jobban szeret engem önmagánál. Az életem Ura, vezetője, Atya, legjobb barát, leghűségesebb társ, az öröm, békesség és erő forrása.
17/20 anonim válasza:
Isten az életem amely belőle való ,nélküle senki vagyok.
18/20 pelgrim válasza:
Isten egy valaki, nem egy személy, annál minden tekintetben végtelenszer több;
Isten minden hatalom, bölcsesség és szeretet kimeríthetetlen forrása bennünk és körülöttünk mindenütt;
Isten az egyetlen mindenható Törvény, a vezérlő Alapelv mindenben;
Isten az eredeti önfejlesztő Ihlet, melynek fejleménye (nem teremtménye) minden létező dolog, melynek leg-előbbre haladt fejleménye itt a Földön mi, emberek vagyunk.
19/20 anonim válasza:
Isten egy képzeletbeli magasabb rendű hatalom akire hivatkozni lehet háborúk szítása és bűncselekmények elkövetése érdekében
20/20 anonim válasza:
Vidiripi
"Isten egy képzeletbeli magasabb rendű hatalom akire hivatkozni lehet háborúk szítása és bűncselekmények elkövetése érdekében"
S mind azok ezt be is veszik akik nem tudnak róla semmit!
Te mit tudsz Istenről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!