Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha pár szóban meg kellene...

Ha pár szóban meg kellene fogalmaznod, mit mondanál, kicsoda Isten? (mi az első dolog ami eszedbe jut, mikor ezt a szót hallod? )

Figyelt kérdés
A válaszokat szeretném felhasználni egy előadáshoz. Nincs rossz válasz! Bármilyen választ írhatsz, de kérlek, csak akkor, ha tényleg komolyan is gondolod!
2012. márc. 23. 08:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7%
Isten az önmagukban hinni képtelen, a problémáikat egyedül megoldani képtelen emberek képzeletében létező egyetemes illúzió.
2012. márc. 23. 12:00
 12/20 anonim válasza:
68%
nekem az életem jut eszembe és minden emberé,aki hiszi, vagy akár nem hiszi el, hogy van:)
2012. márc. 23. 12:57
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Valaki, akit szeretnék elérni, aki felé törekedni tudok, aki segít dönteni mi a helyes.
2012. márc. 23. 13:48
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

Vidiripi

Mindenható ,Örökkévaló

2012. márc. 23. 23:54
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Apa
2012. márc. 24. 09:15
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Mindenható, aki jobban szeret engem önmagánál. Az életem Ura, vezetője, Atya, legjobb barát, leghűségesebb társ, az öröm, békesség és erő forrása.
2012. márc. 25. 22:08
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Isten az életem amely belőle való ,nélküle senki vagyok.
2012. márc. 27. 13:39
 18/20 pelgrim ***** válasza:

Isten egy valaki, nem egy személy, annál minden tekintetben végtelenszer több;

Isten minden hatalom, bölcsesség és szeretet kimeríthetetlen forrása bennünk és körülöttünk mindenütt;

Isten az egyetlen mindenható Törvény, a vezérlő Alapelv mindenben;

Isten az eredeti önfejlesztő Ihlet, melynek fejleménye (nem teremtménye) minden létező dolog, melynek leg-előbbre haladt fejleménye itt a Földön mi, emberek vagyunk.

2012. márc. 28. 10:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Isten egy képzeletbeli magasabb rendű hatalom akire hivatkozni lehet háborúk szítása és bűncselekmények elkövetése érdekében
2015. aug. 1. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Isten egy képzeletbeli magasabb rendű hatalom akire hivatkozni lehet háborúk szítása és bűncselekmények elkövetése érdekében"

S mind azok ezt be is veszik akik nem tudnak róla semmit!

Te mit tudsz Istenről?

2015. aug. 1. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!