Az ördög érti-e az ember gondolatát?
Imádkozás közben gyakran összezavarodnak a gondolatok,
érzések által tagadó válaszok érkeznek. Mitől van ez?
Nemrég tértél meg?
Mielőtt átadtam az életem az Úrnak már hívő voltam és imádkoztam is néha-néha, de mégsem tapasztaltam hasonlót, hiszen valójában a Sátánt szolgáltam az életvitelemmel, Így békén hagyott.
A megtérésemet követő időszakban viszont durván éreztem a "támadásait" hasonló gondolatok formájában.Sokszor tisztán, világosan éreztem, hogy a feltörő gondolatok, szavak, nem a sajátjaim.
Később megszűntek ezek, de az Ördög nem alszik, ha lehetőséget lát arra, hogy eltávolítson az Atyától, meg is fogja tenni. Mint minden szellemi lény ő is érti a gondolatainkat.
Van Isten,és van ördög.
És az ördög érti az ember gondolatát,és nem csak érti,serkent is gondolatot belénk.
Nem tapasztaltátok még?
(Mindenki tapasztalta már..csak nem mindenki tudja)
Az Ördög nagyon jól ismer minket, hiszen a Jelenések 12:9 kihangsúlyozza " aki az egész lakott földet félrevezeti".
Viszont nincs meg az a képessége és hatalma, hogy a gondolatainkba lásson. Mindössze a viselkedésünk és a cselekedeteinkből következtet arra, hogy mi is rejlik a szívünkben. Befolyásolni tud minket a spiritiszta szokásokkal, és ezt ugy éri el, hogy kihasználja a vágyainkat, vagy megfigyeli az érdeklődési köreinket.
Ima közben esetleg engeded hogy elkalandozzanak a gondolataid(velem is előfordult már többször is) és mikor észre vesszük, esetleg bánt minket, és negatív érzésekkel tölthet el. De semmiképp nem szabad feladni.
Velem is volt már hasonló!
Nemtudom, mindenesetre próbáljuk összeszedni magunkat!
Az ördög nem győzhet felettünk!!!
Hajrá!
:D
(fúj,fúj 666)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!