Miért mutogatja mindennki az ördög jelét a kezével? Vagy én értem félre?
Figyelt kérdés
Ez egy témához annyira nem kapcsolódó dok.film. 2 percnél lehet látni, hogy a tömegbe gyűlt emberek mind az ördög jelét, a szarvakat mutatják. Pedig nyilván nem sátánista nagy gyűlésen vannak.
Itt ugyancsak ez látszik. Elnökök, hírességek, mind ezt mutatják az emberek felé. Minden nagykutya titokban egy ördögi összeesküvés része, vagy mi?
Mi ez a pókember-kéztartás divat mégis?
2012. márc. 13. 02:11
21/21 Elazur válasza:
Éppen ma találtam egy fotót egy jelnyelvi tábor illusztrációjaként, ahol ezt a jelet mutatják. Felrémlett bennem, hátha jelent valamit. Kicsit meglepődtem, mert azt jelenti: "szeretlek".
Szóval a szimpátia jele is... Kár, hogy ugyanaz a jel két különböző jelentéssel is bír.
Csak érdekességnek írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!