Ti érzitek azt, hogy Isten létezik?
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
Szurkolok neked.
Melyik vallás felé nyitotta ki a szíved Isten, vagy szimplán hiszel Istenben? Milyen vallású szeretnél lenni?
Én szívemben baháí vagyok, de még nem vettem fel a vallást hivatalosan.
Ha nem akarsz it válaszolni, írj privit.
Üdv: Napirai 29/L
igen,létezik egy felsőbb rendű intelligencia,aki szerintem a Bibliai Isten. Amikor eléggé szarul voltam és bementem a templomba(holott nem szoktam,azt sem tudtam h. mikor is van mise!) kértem egy jelet erre ahová leültem találtam egy Szent képet amit ott felejtettek. Valamiért beszélni akartam a pappal megmutattam neki a képet,holott nem akartam,mert azt hittem hogy direkt hagyták ott erre ő azt mondta: Ez az ő képe,ő osztogatja,ez emlék az első szent miséjéről és pappá szenteléséről.
Nah hát innentől kezdve hittem ill. hiszek benne.Ez véletlen nem lehetett..és később derült ki hogy ez a pap pont csak aznap tart misét és csak akkor délután!! érdekes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!