Ádám és Éva utódaiból hogyan alakultak ki a negroid mongoloid és kaukazoid rasszok? Ádám és Éva milyen rasszhoz tartoztak?
A tudatlanság itt látszik meg az emberekben. A Biblia nem kitaláció hanem igaz. Amit valaki nem ért az maga IQ-ját bizonyítja. Ha valaki nem tud megoldani egy matek képletet akkor nem a matek hibás!
A Biblia számos dolgot nem részletez mint például az evolució vagy nemzetiségek. A Biblia szent könyv és nem biosz, sem matek, sem történelem, se fizika, sem kémia. Aki ezt nem bírja megérteni annak van a legnagyobb gondja az eszével. Mint mondtam nem a matek hibás, ha valaki síkhülye a matekhoz. Ennyi.
Ahogy az előbb leírtam a Biblia sokmindent KIHAGY!!! Valaki olvasta volna Ádám és Éva randizásait meg nászútjait? Senki! Miért? Pedig töbszáz évesek voltak. Tehát hiányos adatok vannak! Nem evolúciós könyv a Biblia hanem szent könyv. Ezt felfogni biztos igen nehéz egyeseknekXDXDXD
Itt ezt érdemes elolvasni csupán biológia, talán a bioógia is kitáláció?XD
Siral. 4,7
Az ő názireusai tisztábbak voltak a hónál, fehérebbek a tejnél, testük pirosabb volt, mint a korál, termetük mint a zafír.
Siral. 4,8
De most feketébb az ő ábrázatuk a koromnál, nem ismerik meg őket az utcákon; bőrük csontjaikhoz ragadt, elszáradt, mint a fa.
Valami érdekes dolog történt ebben a kitaláció könyvbenXD Tényleg feketéket ír? Nocsak nocsak:) Valakiknek ma nagyot koppant:D
"Valami érdekes dolog történt ebben a kitaláció könyvbenXD Tényleg feketéket ír? Nocsak nocsak:) Valakiknek ma nagyot koppant:D"
Ezen nagyot röhögtem. Nem az a kérdés,hogy ír-e vagy sem,hanem hogyan alakulhatott ki 2 emberből több rassz?? Na ezt másold ki a szent könyvedből te nagyokos istenfia:)
Te bolond ember nem fogtad fel, hogy a Biblia nem az evolúcióról ír, mert akkor a Biblia lehet többszázszorossa. Én rajtad röhögök, hogy mennyi csöpp kis eszed van;)
Nincs mit kimásolni a kialakulásukról, de írva van a feketék szóval elismerve létezésük Biblia szempontból. Hülye vagy, ha a dns teszteket vársz egy szent könyvből, de hát mit is mondhatnék neked......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!