Jézus szereti a Sátánt?
Nem tudom, de sátán dolgait gyűlöli, amiképpen gyűlöli a Nikolaiták cselekedeteit és tanításait.
Jel 2,6 De az megvan benned, hogy a Nikolaiták cselekedeteit gyűlölöd, a melyeket én is gyűlölök.
Jel 2,15 Így vannak nálad is, a kik a Nikolaiták tanítását tartják, a mit gyűlölök.
attól még hogy Isten és Jézus NEM szeret mindenkit. a bűnt se szereti.
Teremtések könyve:
14. Az Úristen így szólt a kígyóhoz: "Mivel ezt tetted, átkozott leszel minden állat és a mezõ minden vadja között. Hasadon csúszol, és a föld porát eszed életed minden napján.
15. Ellenkezést vetek közéd és az asszony közé, a te ivadékod és az õ ivadéka közé. Õ széttiporja fejedet, te meg a sarkát veszed célba."
Szerintem egy élőlény tettei nem választhatóak el magátót az élőlénytől. Ha így lenne, akkor Isten ítélete csak a tettekre vonatkozna, nem pedig azokra, aki azokat megteszik. Márpedig a gyehenában nem csak a tettek fognak égni (ami sátánnak és angyalainak készült), hanem maguk az elkövetők.
Zsolt 11,5 Az Úr az igazat megpróbálja, a gonoszt pedig, az álnokság kedvelőjét, gyűlöli az ő lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!