Az öngyilkosok a pokolra kerülnek?
Kedves utolsó! Miért kell teletömni a fejét baromságokkal? Ha meleg, akkor meleg, ez nem betegség, attól, hogy imádkozik nem fog "elmúlni"! Egyáltalán semmitől nem kell "távoltartania" magát!
Kedves Kérdező! Ugyanolyan normális ember vagy mint mi, ne higgy az ilyen hozzászólóknak, mert elfogultak és hülyeségeket prédikálnak! Isten ilyennek teremtett téged és ugyanúgy szeret, mint az összes többi gyermekét.
Voltam hasonló helyzetben. Hidd el, túl lehet élni, ha visszautasít, és nem is feltétlenül fog megszakadni a barátságotok. Pl. a jelenegi legjobb barátom is egy heteró fiú, aki már visszautasított egyszer. Lehet, nehéz lesz, de hidd el, ettől még nem ér véget a világ, fogsz találni magadnak olyat, aki szeret.
A külsőd miatt ne aggódj, én pl. kimondottan szeretem a vékony, magas srácokat :) (ezt nem ismerkedési szándékból írtam, félreértés ne essék, nem is vagyok a Te korosztályod).
Ne gondolkodj öngyilkosságon. Nem azért, mert esetleg a pokolra kerülnél (inkompetencia okán nem szólok hozzá a kérdés vallásos aspektusához), hanem azért, mert egy óriási hibát követnél el, egy későbbi boldog élet lehetőségétől fosztanád meg magad. Én is érzékeny fiú vagyok, hajlamos a depresszióra, és én is átestem nehéz időszakokon, hatalmas csalódásokon, de nemhogy az életem nem dobnám el miattuk, hanem becsülöm, tisztelem ezeket a tapasztalatokat is, mert hozzájárultak ahhoz, amilyen ember vagyok most.
Úgyhogy kitartás, ne hagyd, hogy a szerelem elvegye az életkedvedet. A fiúval kapcsolatban: küzdj érte, és ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy Te szeretnéd, ne csüggedj, jön majd más, ő pedig egy kellemes emlék lesz számodra.
Először is, Isten ítél így nem tudom mi lesz az öngyilkosokkal. De kérlek tegyél le róla. Fiatal vagy és előtted az élet és Isten szeret téged még így vékonyan is. Nem a testalkatod számít, és hidd el mivel Isten hasonlatosságára teremtettünk, te is szép vagy minden sőt minden ember szép.
Nézzük a másik kérdést: Mit tilt a Biblia? Hát a szexuális kapcsolatot férfiak között. (Bár erről folynak a viták, de ha te is így látod ok).
De azt nem tiltja, hogy ne legyél szerelmes, mert a szerelem-szeretet egy tőről fakad és a legfontosabb a szeretet. Önmagában az, hogy meleg vagy nem bűn. Csak a fundik hiszik azt, hogy a melegség puszta szexuális vonzalom, de te nagyon szépen leírtad, hogy nem az. Próbáld meg a plátói szerelem szépségét megélni, azt hogy nagyon, de nagyon szereted azt a fiút. Légy vele, segíts neki, legyél a támasza, a társa. Ha a viszonyotok bensőségesebb lesz, meg is mondhatod mit érzel iránta, de csak akkor ha ezt ő is fel tudja dolgozni. Hidd el a szerelem nagyon csodálatos tud lenni, ha az ember megéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!