A Jehova tanúi miért akarják másra erőltetni a vallásukat?
életmentő...valóban életmentő lehet azzal a tudattal élni,hogy az emberek akik hozzátok csatlakoznak,nem fogadhatnak el vért,és emiatt esetleg meghalhatnak...neked kell elszámolnod majd a lelkiismereteddel Jehova Tanúja.
Tévtanítások sokaságát eröltetitek az emberekre.
nagyon is tisztában vagyok a témával...beszélned sem szabadna velem.
Járj nyitott szemmel, olvass el mindent a vallásodról pro- és kontra,és hidd el,meg fogod érteni,hogy az emberek miért látnak benneteket erőszakosnak.
A szeretet ereje vezéreljen mindenkit,ne az erőteljes győzködés.
a témával mint orvos,aki látott már meghalni olyan tinédzsert akinek nem kellett volna, hidd el tiszztában vagyok. Ha tehetem ott ölöm meg az énekelgető szülőket.
igenis zaklatás, ha az ember elhajt titeket százszor, de százegyedszerre is becsönget ugyanaz a pár.
Ti vagytok az egyetlen a keresztények között, akik helyesen értelmezik a Bibliát?
A régi vicc jut eszembe:
A rádió bemondja, hogy egy őrült az autópályán szembehajt a forgalommal.
Az mondja erre egy sofőr:még hogy egy, MINDEGYIK.
Szóval ha ti vagytok az egyetlen, aki "helyes" irányba halad, akkor nem árt kicsit elgondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!