Vallásos párok házasság előtti összeköltözése?
A barátommal másfél éve járunk és kimegyünk külföldre. Ugyanabba a városba. Felmerült h együtt lakjunk, mert olcsóbb és praktikusabb, így is úgyis szeretünk együtt aludni. Viszont én félek h ez nem jó döntés, mert azt tanultam meg otthon, h csak a házastársunkkal költözünk össze. attól is félek, h kiakasztanám a családomat ismerőseimet. Pedig várunk a szexszel a házasságig.
Nektek mi a véleményetek?
21L
# 8 vagyok
Írtam, hogy Házasodjatok össze, ez a egyszerű módja a dolognak. Miért? Nem csak házasság előtt lehet szerelmesnek lenni a másikba. Ellenben, külföldön, nagyobb számotokra az összetartozás ereje, mert tudjátok, hogy miért dolgoztok, miért küzdötök. A kísértéseket is könnyebb legyőzni, ha van biztos háttér. Az imádságról pedig el ne felejtkezzetek! A házastársak könnyebben imádkoznak együtt! 21 éves vagy, mire vársz? Ha külföldön vagytok, és nem vagytok házasok, a feszültségek nehezebben oldhatóak. A társadat miért állítaqnád csábítások elé? És az a sok huhogás, ami a válaszokban elhangzott, máris semmivé válik.
A # 2 pont alatti 30 éves nőnek igaza van, csak éppen nem jutott eszébe, a házasságra való bátorítás. És, ha okosan elkéritek Istentől az életeteket, akkor tudni fogjátok, hogy egy esztendeig óvatosabbak vagytok, a szexszel, ám nagyon későre nem jó halasztani a gyermek áldást.
Barátsággal: 62/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!