Tenyleg rossz otlet egy muzulman vallasu emberhez hozzamaenni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 16:29
11/14 Napkiraly válasza:
ha szereted a verést meg az erőszakot meg sub hajlamaid vannak, akkor nem rossz ötlet. A saját kultúráddal foglalkozz inkább
12/14 anonim válasza:
Ez hihetetlen mennyi félreinformàlt ember próbál meg tanácsot osztani Itt a fórumon. Kedves kérdezõ! Erre a kérdésedre ne Itt próbálj választ kapni. Az én férjem igazi hithû muszlim akinél jobb embert sohasem ismertem... Van gyermekünk is Akit imád a férjem bármikor számíthatok rá. AZ emberek hem egyformák!Nem egy keresztényt ismerek ski inkább a kocsmában ûl mint otthon. Mégsem mondom Azt hogy ne menj hozzá keresztènyhez mert jobban
13/14 anonim válasza:
Szeretik AZ alkoholt mint a családjukat... Én azt tanàcsolom ismerd Meg jól a fiút,és ha igazi hithü muszlim akkor nincs mitõl tartanod!
14/14 Napkiraly válasza:
Ma délután volt valamelyik tévében a Frei Tamásnak egy műsora, ahol megszólaltatott egy nőt, akinek arab férje volt. Tanúságos az ilyen fiatal álmodozó nőnemű egyedeknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!