Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nincs Magyarországon...

Miért nincs Magyarországon buddhista kolostor ahová elvonulhanának a hívek hónapokra/évekre?

Figyelt kérdés
Vagy ha mégis van akkor hol?
2009. jún. 2. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
mert MO. alapvetően keresztény ország legalábbis a kereszténység az elterjedt...ez van
2009. jún. 2. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Mert a "keresztény vallás"-ként nevezett idiotizmus megfetrőzte ezt az országot is.
2009. jún. 2. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Talán nincs elég hívő meg adomány, amiből fenntarthatnának egyet
2009. jún. 2. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, van valahol valami, majd holnap utána kérdezek, ha addig nem jön hasznos válasz.
2009. jún. 2. 14:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik segíteni szeretnétek! :)
2009. jún. 2. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
egy Uszó nevű településen van ilyen.keress rá:elvonuló központ vagy valami ilyesmi a neve.vagy a magyar buddhisták egyik oldalán keresgélj.)
2009. jún. 2. 15:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi bár én inkább külföldre mennék...

A magyar helyeken ugyanis egy 100 napos programért 1100 eurót kérnek ami nevetséges.

Belföldön.

Olyan helye szeretnék ahol ingyen lehetek, adományért cserébe vagy munkavégzésért és nem hajítanak ki 100 nap múlva ha nekem 101-re van szükségem....

2009. jún. 2. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Indiában is kérnek pénzt. Ingyen nincs semmi. Mégis a legolcsóbb talán India. Osho Ashram-ok vannak tudtommal. Meg más effélék is. Buddhistának lenni nem könnyű, hosszú út vezet oda.
2009. jún. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!