Az h téríthetetlenul ateista vagyok
De ennek mi koze a szerelem, szexhez? Ha arra vagy kiváncsi, kapcsolatban nem zavar csak ne akarjon megtéríteni
Én ismerek baptistát és nem tudom, hogy állsz a vallásokkal de én nem mondanám magam teljesen hívőnek.
Szerintem (már amennyire ismerem a baptistákat) elég sokat beszélnek Istenről, ami engem néha már nagyon irritál. De magukkal az emberekkel nincs semmi probléma, nem UFOk vagy ilyesmi...
Ha kibírod a Vasárnapi muszáj templomba járást és az Istenhez fűződő gondolataikat, szerintem nagyon is jó fejek.
Ja és akik istenhívők nem szoktak durván beléd gázolni...
Kicsit segítek ha baptistát szeretnél!
1. Meg kell térned hogy elvedd!
2. Annyiszor fogsz életedben dugni, ahány gyereked lesz!
Ez itt mi? Ha jók a megérzéseim, a kérdés a szex-szerelem rovatban lett kiírva, de a moderátorok át tették ide. Azért ez nem semmi.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kedves Kérdező!
Ha nem tudod értelmezni amit írtam, akkor segítek! Én nem azt írtam hogy annyi gyereked lesz ahányszor dugsz, hanem annyiszor dugsz, ahány gyereked lesz (plusz még pár alkalom a biztos fogamzás matt). A kettő nem ugyanaz.
Én ismerek néhányat,semmi bajom nincs velük,és egyáltalán nem szoktak mindig Istenről beszélni,pl amikor beszélgetek velük egyszer sem volt téma
Megtéríteni sem akarnak,szóba se jött még a vallás
Amúgy szerintem tök kedvesek,segítőkészek,és egészen családias a közösségük
Én református vagyok,össze nem lehet hasonlítani a kettőt ilyen szempontból
A református fiatalok közül sokan néha a baptista istentiszteletekre mennek,mer nekik sokkal érdekesebb,és személyreszólóbb az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!