A boltokban lehet kapni szenteltvizet?
Figyelt kérdés
Én szeretnék venni, mondjuk 2 literes palackban, de csak a templomban találtam de abba mindenki belemossa a kezét! -.-"
Vagy házilag hogy tudok szentelt vizet készíteni?
2012. jan. 23. 19:52
1/25 anonim válasza:
Fogsz egy üveg ásványvizet és elviszed a paphoz, hogy szentelje meg.
3/25 anonim válasza:
Bár lehet, hogy tescoban kapható gazdaságos szenteltvíz,még nem néztem utána.
4/25 anonim válasza:
És mindezt az ételek, italok tárgykörben. Valamiért az Indul a bakterház jut az eszembe:)
Am első válaszolóval értek egyet.
6/25 anonim válasza:
Amúgy megkérdezhetem,hogy mire kell?
7/25 anonim válasza:
"Gyöngyeiteket pedig ne szórjátok a disznók elé..." Nekem meg ez jutott eszembe.
8/25 anonim válasza:
:D ismét hangosan röhögök, feldobtad/feldobtátok az estémet, köszönöm :)
9/25 anonim válasza:
Két liter szenteltvíz nagyon sok egy háztartásban!
De ha viszel sima vizet (nem ásványit),akkor megszenteli neked. Remélem,nem valami ezotériás ostobaságra akarod használni?
10/25 anonim válasza:
Bemész a sekrestyébe egy üres flakonnal, és kérsz. Szokott lenni "készleten", ingyen adják. Amúgy 2 liter valóban rengeteg, nekem 3 deci fogyott el kb. egy év alatt úgy, hogy van az ajtó mellett kis szenteltvíz-tartóm, és szokott benne lenni. Mire kell különben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!