Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mennyben teljesülhetnek a...

A mennyben teljesülhetnek a kívánságaink?

Figyelt kérdés
Vagyis ha valaki szerelmes valakibe de ebben az életében nem tudta őt "megszerezni" akkor a mennyben megszerezheti az ő mását?
2012. jan. 17. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
ezt csak az tudja pontosan aki a mennyben van.amúgy szerintem lehet.
2012. jan. 17. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:

És ha az a valaki, akit nem sikerült "megszerezni" nem akar vele lenni? Akkor neki a mennyország lesz a pokol? Vagy csinálunk róla egy másolatot, ami azt akarja, amit a kívánó? Akkor meg mit ér, hogy csak egy "Igen drágám" szintű bólogató robotod lesz? :D

Hüleség, na (nem, nem hagytam ki az y betűt).

2012. jan. 17. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem, a test kívánságainak nincs helye a mennyben. Azon kívül az illetőt is meg kellene kérdezni erről, mert mi van akkor ha ő továbbra sem akar téged?

Egy csúfos vicc erről a témáról:

Halála után George Bush a pokolba kerül. Azt mondja az ördög: itt több szoba is van. Válassz egyet kínzásod helyszínéül. Az első szobában meglátja Clintont, akin épp hömm... Monika Lewinsky tevékenykedik.....

- Ez jó hely, ördög pajtás, én ezt választom!

- Biztos vagy benne? Kérdezi az ördög.

- Igen.

- Oké. Szabad vagy, Monika!

2012. jan. 17. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Már elég rég olvastam a Bibliát (és rég volt hittan), de emlékeim szerint a mennyben a létezés minden apró pillanatában Istent kell dicsőíteni és közben az angyalok "hallelúja"-t zengnek. Tehát hizlalnod kell Isten máját...
2012. jan. 18. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt a mennyben nincs házasság, se szaporodás, Jézus ezt kerek perec megmondja a szadduczeusok felekezetének, másrészt a menny nem egy mesevilág, ahol a dzsinek (vagy jó-tündérek) teljesítik minden testi kívánságodat, és 70 szűz vár rád.... :D

Ráadásul test és vér örökölheti Isten királyságát! Se kapzsik, telhetetlenek, se paráznák, se istentelenek nem örökölhetik ezt a királyságot. Ilyenek kívül maradnak!

2012. jan. 18. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

"a mennyben a létezés minden apró pillanatában Istent kell dicsőíteni "

Már bocsi, de a mennyben semmit nem KELL. Akkor nem menny lenne, csak a helyi templom. A mennyben megtapasztalod Isten dicsőségét, s közösségben lehetsz vele. Naná hogy nem akarsz mást, csak szeretni Őt!

2012. jan. 18. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Javítás: Test és vér NEM örökölheti Isten királyságát.
2012. jan. 18. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!