Mi a Biblia nezöpontja a szimbolumokrol?
Szia!
Ez abszolút értelmezés kérdése. Mit értesz szimbolum alatt? A Szentírás a faragott képek használatát tiltja az Isten imádatában. Erre gondoltál?
Üdv. Péter
Nagyon sokminden lehet szimbolum,peldaul a jegygyürü az eljegyzesedet szimbolizajla,a karikagyürü pedig magat az esküvöt.A vilag tele van szimbolumokkal.Abban viszont biztos vagyok,hogy a spriritiszta szimbolumok hasznalata tiltott.satannak a "szimboluma"666
A Bibliaban is rengeteg szimbolum van,de hogy a templomokban miert van a kereszt azt nem ertem,hiszen a kereszten halt meg Jezus,nekem erröl az a velemenyem,hogy ha a gyerekemet megölnek egy kessel,akkor biztosan nem akasztanam a kest az agyam föle,es vegkepp nem imadkoznek hozza.igazan nehez megtalalni az igaz vallast,ha eggyaltalan van,mert mindegyik büzlik egy kicsit,de van amelyik jobban.Jehova tanuit vizsgalgatom,es sokmindent talaltam roluk a neten biztos forrasbol,lehet az embernek az a legjobb ha semmijen vallasi felekezethez nem tartozik,hanem csak az a celja,hogy istennek tetszö eletet eljen,termeszetesen egyedül is lehet tanulmanyozni a bibliat.ti mit gondoltok?
Szerintem nem ajánlatos megkülönböztető jelet használni.
Ez lehet jelkép(szimbólum),ruházat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!