Muszlim nők szülésére milyen "szabályok" vannak?
Pontosan mire gondolsz?
Milyen szabályok vannak egy szülésnél?
Napirai11 válasza:
Szia Kérdező!
A muszlim nők szülésre vonatkozó vallási előírásaihoz nem értek, csupán egy nő vagyok, aki ugyan még sohasem szült, mégis tudja, hogyan zajlik egy szülés.
1. Az alsó test szabaddá tétele nélkül fizikai képtelenség szülni, ez tuti. Tehát nadrág, bugyi nem lehet rajtad, mert akkor nem tud kibújni a baba, vagy beleakadhat a nadrágba, fehérneműbe a feje, vagy bármilyen testrésze, és komolyan megsérülhet szülés közben szegény gyerek.
Sztem az lehet ilyenkor a legjobb megoldás, hogy női orvosnál szülsz, az alsó testrészedet letakarod valamivel, a többi ruhát nem muszáj levenni, de ha nincs szabaddá téve az alsó tested a ruháktól, akkor nem tudsz szülni, vagy csak úgy, hogy a baba komolyan megsérülhet szülés közben.
Ez ugyanolyan, minthogy a szexhez is le kell venni a bugyit, a szüléshez is le kell venni. Ha le vagy takarva egy lepedővel, akkor simán mehet a szülés minden gond nélkül, a szülésznő, vagy doktornő időnként benyúl a lepedő alá, hogy minden rendben van-e, de így mégsem vagy meztelenül, mert az alsó tested meg van szabadítva a ruháktól, de mégis le vagy takarva.
Lehet, hogy túl szájbarágós voltam, de ez szerintem nem olyan hatalmas probléma, mert egyszerű rá a megoldás, csak akkor van gond, ha nincs a közelben női orvos.
Üdv: Napirai11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!