Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény nő vagyok, és...

Keresztény nő vagyok, és muszlim leszek hamarosan! Valami jó tanácsok? Minden érdekel

Figyelt kérdés
muszlim, iszlám,
2012. jan. 9. 20:22
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
bocsi ez off de kedves utolsó, miből gondolod h 3 nposnak kell lenni az igazhívő esküvőjének??? :D Ez hol van a nagyköyvekben megírva?? Kérlek idézd ide vhonnan, mert félek ez csak egy légbőlkapott gondolat volttt
2013. júl. 18. 23:30
 52/52 anonim válasza:

Mivel, gondolom én Te is vízum feleség lehetsz így ajánlom figyelmedbe pl. ezt a következő tanulmányt:

[link]

Továbbá hidd el elég sok muszlim ismerősöm van, és nem 1-2 hónapja ismerem őket, se nem netes szerelem( vízumért)!

Ha egy muszlim férfi valóban szeret és tisztel akkor úgy fog veled bánni, ahogyan egy arab-muszlim nővel bánna!De, ha neked kell mindent fizetni, akkor eleve lőttek az egésznek!

Ajánlom kedves utolsó, hogy olvass tanulmányozz előbb dolgokat. Hidd el nekem meg van a tudásom, tanulmányaimból kifolyólag is. Neked meg van?!

2013. dec. 14. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!