Miért kapom ezt az Úrtól?
...hogy minél jobban megbecsüld majd aki tényleg kitart melletted
Ezt nem az Úrtól kapod, hanem az ördög tesz próbára, de Te mindig légy jó ember!
Ezt nem az Úrtól kaptad, hanem a vélt barátaidtól.
Mondjuk kérdezd meg az Úrtól.Meg, ha az Úrtól kaptál volna társat, akkor az nem ment volna el,valószínű a barátnődet sem az Úrtól kaptad.
Készülj fel! Nincs isten válaszok érkezőbe.
És ne mást okolj nincs próbatétel, azt hiszed csak veled történnek rossz dolgok?Szerintem már kevesebb az az ember aki nem volt megcsalva.
A lány a hibás mert megcsalt semmi köze senki másnak nem körülötted forog a világ, isten nem azért van hogy mindenkinek a fejét simogassa, és időnként szivat egy kicsit.
Elhiszem megnyugtató a válasz hogy csak teszt de mit tesztelne? Mégis mit a türelmed, lelkierőd?
A nagy mindenható minek kéne tesztelni úgyis tudja a válasz sőt azt is tudja mit fogsz tenni mindent tud tehát nem kell tesztelni. Hagyd abba a sírést és keress egy normális lányt.
Tudom lefogtok pontozni de tanácsot jöttem adni ami néha keserű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!