Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kapom ezt az Úrtól?

Miért kapom ezt az Úrtól?

Figyelt kérdés
Magányos vagyok 1 lánnyal jártam 2 évig erre a Legjobb barátomnak tartott személy elveszi tőlem. Most udvarlók egy lánynak sokat találkoztam vele jártunk is régebben és megint elveszi a legjobbnak tartott barátom.Se barátom se bnőm senkim sincsen miért kapom ezt az Úrtól hiszek benne templomba járok tisztelem imádom.Lelkésznek készülök akkor miért teszi ezt velem???
2012. jan. 4. 19:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

...hogy minél jobban megbecsüld majd aki tényleg kitart melletted

Ezt nem az Úrtól kapod, hanem az ördög tesz próbára, de Te mindig légy jó ember!

2012. jan. 4. 19:25
 2/24 A kérdező kommentje:
probálok
2012. jan. 4. 19:26
 3/24 anonim ***** válasza:
Ennek valóban nagyon próbatétel hangzása van.
2012. jan. 4. 19:28
 4/24 A kérdező kommentje:
probálok jót cselekedni mindenkivel de nem bírom magányos lettem és már nem bírom
2012. jan. 4. 19:29
 5/24 A kérdező kommentje:
miért kell engem próbára tenni és mit kellene bízonyítanom
2012. jan. 4. 19:30
 6/24 anonim ***** válasza:

Ezt nem az Úrtól kaptad, hanem a vélt barátaidtól.

Mondjuk kérdezd meg az Úrtól.Meg, ha az Úrtól kaptál volna társat, akkor az nem ment volna el,valószínű a barátnődet sem az Úrtól kaptad.

2012. jan. 4. 19:35
 7/24 A kérdező kommentje:
Biztosan igazatok van de fáj a dolog
2012. jan. 4. 19:41
 8/24 anonim ***** válasza:
13%

Készülj fel! Nincs isten válaszok érkezőbe.

És ne mást okolj nincs próbatétel, azt hiszed csak veled történnek rossz dolgok?Szerintem már kevesebb az az ember aki nem volt megcsalva.

A lány a hibás mert megcsalt semmi köze senki másnak nem körülötted forog a világ, isten nem azért van hogy mindenkinek a fejét simogassa, és időnként szivat egy kicsit.

Elhiszem megnyugtató a válasz hogy csak teszt de mit tesztelne? Mégis mit a türelmed, lelkierőd?

A nagy mindenható minek kéne tesztelni úgyis tudja a válasz sőt azt is tudja mit fogsz tenni mindent tud tehát nem kell tesztelni. Hagyd abba a sírést és keress egy normális lányt.

Tudom lefogtok pontozni de tanácsot jöttem adni ami néha keserű.

2012. jan. 4. 19:57
 9/24 A kérdező kommentje:
Én nem pontozlak barátom és köszönöm
2012. jan. 4. 20:18
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert Ő megsebez, de be is kötöz, összezúz, de keze meg is gyógyít. Hatszor is megment a nyomorúságból, hetedszer sem ér veszedelem.” Jób könyve 5:17-19.
2012. jan. 4. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!