Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Társkereső hívőknek létezik?...

Társkereső hívőknek létezik? Olyan ahol nem kell regisztrálni? Partnerkereső vallásos embereknek?

Figyelt kérdés
Ahol esetleg hívő lányokkal lehet ismerkedni!
2011. dec. 27. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves Utolsó kommentelő!

Nem értek veled egyet, mert ahhoz, hogy megvalósuljanak az életünkben számunkra fontos dolgok, a zért igenis tenni is kell,nem elég csak Istenhez imádkozni. Isten is csak akkor tud segíteni, ha látja rajtunk, hogy nemcsak ábrándozunk/álmodozunk valami nemes célról, hanem teszünk is érte. A sültgalamb senkinek sem repül a szájába.

Ha valaki pl. szeretné megtalálni az Isten által mellérendelt férjet/feleséget, de semmit nem tesz érte, nem jár el sehova, csak otthon ül, és várja a csodát, akkor bizony semmi nem fog történni, legyen bármilyen mélyen hívő is az illető,és imádkozzon bármennyit.

Ha szeretnék állást, mert nincsen munkahelyem, de semmit nem teszek érte,nem küldöm el az önéletrajzomat annyi helyre, amennyi helyre csak lehetséges, akkor nem lesz állásom, mert senki nem fog keresni állást helyettem, Isten sem fog. isten csak abban tud segíteni, hogy az adott Hr-es úgy döntsön valemlyik állásinterjún, hogy én vagyok a legmegfelelőbb személy az adott állásra.

A párkeresésnél is ugyanez a helyzet. Emberek közé kell menni, lehetőleg olyan emberek közé,akiknek hasonló az értékrendjük, a világról való gondolkodásunk,mint a miénk. Ha csak otthon ülünk, akkor semi nem fog történni az égadta világon.

Nagyon szeretnénk sokan, hogy béke legyen a Földön, de könyörgöm ha semmit nem teszünk érte, akkor nem lesz béke a Földön. Először magunkban kell hogy béke legyen, és ha ezt sugározzuk ki kifelé is, akkor ez átsugárzik másokra,és ha sokan ezt teszik, akkor elindulhat egy lassú folyamat, amelynek eredményeként egyszer tényleg béke lesz a Földön.

Ezekkel a példákkal azt akartamérzékeltetni, hogy Isten akkor tud csak segíteni, ha látja, hogy mi is dolgozunk az adott ügyön. A mondás sem véletlen, hogy segíts magadon, Isten is megsegít.

A kérdezőnek meg el kell döntenie, hogy szeretne-e hívő lenni, vagy sem, de ne a párkeresés miatt legyen hívő.

a társkereső oldalak egyébként is elég csalókák,sok ott a kamuzós, meg akik igazából nem akarnak semmit, csak a neten lógnak egész nap,mert unatkoznak. Ezért sokkal szerencsésebb olyan helyre járni, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak, így a párkeresés esélye is sokkal nagyobb lesz.

Üdv: Napirai

2011. dec. 28. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor te nem tudsz semmit sem Istenről. Az állásról: azt mondtam, nem megyek el dolgozni, csak akkor, ha hívnak. Éppen amikor kellett, akkor hívott egy húsz éve nem látott barátom, és állást kínált. A társkeresésről: Isten nem tud olyat tenni, hogy összehozzon azzal,, akivel látni akar, úgy, hogy te nem lépsz egyetlen lépést sem? Ez kicsinyhitűség.

Te kevered, egyébként mások is, azt, hogy azt kell megtennem, amit Isten az adott helyzetben elvár, nem pedig én elkezdek a saját okosságomból valamit, és várom, hogy Isten megáldja azt, amit kitaláltam. Nem ugyanaz a kettő.

2011. dec. 28. 11:30
 13/14 1vélemény válasza:
2013. febr. 17. 16:01
 14/14 aladáristenembere válasza:

Bocsánat hogy közbe szólok meg a hejes irási hibáimért is nos istent kérni kel hogy meg találd az igazit de senki nem ülhet a fenekin a csodákért teni kel ahogy a biblia mongya és ez mindent el mond egy mondadban.

SEGÌCS MAGADON ÉS ISTEN IS MEG SEGÍT!

Röviden enyit szeretem volna mondani énis kérem minden nap atyánkat hogy meg talájam a párom keresem és isten majd jelez a szivükön keresztül ha meg találtuk én hiszem hogy isten segícségével meg találom a párom mindegy medig kel utána járnom.

2017. febr. 18. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!