Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit gyülekezetébe járók, ti...

Hit gyülekezetébe járók, ti hogyan ünneplitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Mielőtt félre értené bárki is a kérdést, nem provokálni akarok. Tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy állítotok-e karácsony fát? Van-e ajándékozás? Mi sokat gondolkodtunk ezen a férjemmel a mi hitünkhöz a Hit Gyülekezet hitvilága áll a legközelebb. Ezért is vagyok kíváncsi a válaszra, hogy nálatok, hogyan zajlik az ünnep. Azt tudjuk, hogy Jézusnak nem ilyenkor van a születés napja, tehát az ünnep ezen része kilőve.
2011. dec. 26. 21:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2012. jan. 8. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Karlowy!

Mindenkinek vettél ajándékot, csak a családodnak nem. Sem anyudnak, sem a tesódnak. A tesódat még csak fel sem hívod, csak sms-ezel. A bátyád DVD-t vett neked, te meg neki semmit. Hát ehhez pofa kell. Jó vastag lehet a bőröd. Ekkora bunkóságot...

2012. jan. 22. 11:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
És bocsi kihagytam, hogy veszünk ajándékokat. A mamám, ha a rokon távol él, küld pénzt, hogy vegyenek maguknak valamit. Például az öcsém rajzolt, mivel még nincsen zsebpénze. Karácsonyfa van.
2012. máj. 24. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
öhm. 10-es vagyok! :)
2012. máj. 24. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!