Hívő keresztény emberek! Nektek mi az álláspontotok az orális szexel kapcsolatban?
#12-nek
Nem undorról van itt szó. A vallásban adott, hogy mik számítanak tisztátalan dolgoknak, és a sperma az. Függetlenül attól, hogy undorodom-e tőle vagy sem, tisztátalan, és mocskol (ismétlem: vallásilag.)
A száj pedig a legszentebb szerv, pont azért, amit fentebb említettem.
Mt 15,11
Nem az teszi tisztátalanná az embert, ami bemegy a szájába, hanem ami kijön a szájából, az teszi tisztátalanná az embert.
Mk 7,15-19
Semmi, ami kívülről megy be az emberbe, nem teheti őt tisztátalanná, hanem ami az emberből kijön, az szennyezi be az embert. Akinek füle van a hallásra, hallja meg.
Hozzáteszem, hogy hívőként írtam, de nem keresztényként.
Az iszlámban másként van. Elnézést, ha ezzel off-oltam, hiszen a kérdésben a keresztény hívők vannak megszólítva.
én nem értékeltem egy választ sem!
az viszont meglepett hogy ennyire sok ellenző van...
ma 21:26
Sajnos ez nem meglepő.Nem egy keresztyén van,aki a saját ízlését,személyes véleményét úgy állítja be,mintha abszolút isteni igazság lenne,és Biblia szövegét is úgy magyarázzák,hogy őket igazolja.Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!