Van ebből kiút?
R.B.László válasza:
Isten semmit sem tesz ok nélkül. Csak esetleg nehéz megérteni az okokat, amíg Ő nem akarja. Amit áttéltél, az sem volt ok nélkül. Lehet, hogy ez az ok most még nem ismert előtted, de legyél türelmes! Az én utam majdnem 20évig tartott!
A bulizás, és Isten követése nem zárja ki egymást. De ha megpróbálsz erőt venni magadon, Te irányíthatod a gondolataidat!
Az alaptételed nagyon helyes! Az Istenhez való kötődni akarás már magában segíthet leküzdeni a lelki-gondolati nehézségeket! Nekem is sokat segített a veszteségek elviselésében (előbb a munkámat vesztettem el hirtelen, majd a édesapámat)
R. B. László válaszához.
A bulizás alatt ki mit ért, az nem mindegy. Pia, szex belefér?
A gondolat irányítás mit jelent? Mert ugye a hívő azt mondja, hogy legyen meg a Te akaratod, tehát engedi, hogy Jézus uralkodjon rajta. És, ha Ő nem mondja, hogy menjek bulizni akkor nem megyek.Most akkor hogy is van ez?
Egy ilyen emberért ne bánkódjál. Persze normális bulikba, társaságba el lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!