Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van ebből kiút?

Van ebből kiút?

Figyelt kérdés
Tehát én vallásos családban nőttem fel, kiskorom óta így neveltek. Saját döntésemre én is ilyen életet akarok élni, és Istent követni. De egy fél éve teljesen felfordult az életem. Úgy kezdődött, hogy megismerkedtem egy fiúval, akibe nagyon szerelmese lettem. A fiú átvágott, csak a testem kellett volna neki, sosem szeretett. Minden kapcsolatot megszűntetett velem, nem köszön, nem érdeklem. Borzasztó nehéz volt feldolgozni, mert én mindent megtettem volna érte tényleg. Nem bírtam ezt egyszerűen feldogozni, és elegem volt mindenből. Ezek után következett, hogy szeptemberbe új suliba kerültem. Egyedül éreztem magam. Minden hétvégén buliba mentem, az előtt sose voltam….. És másnap jött az üresség, hogy én nem ilyen vagyok nem szabad ezt csinálnom. De megőrültem a hiányától, és még a mai napig is nagyon fáj. (4 hónapja ért véget) Tudom hogy nem bulikba, és nem másik pasikba kell menekülnöm, hanem Istenhez. Ha lenne itt valaki olyan aki tudna velem beszélgetni azt megköszönném. 18/L
2011. dec. 11. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

R.B.László válasza:

Isten semmit sem tesz ok nélkül. Csak esetleg nehéz megérteni az okokat, amíg Ő nem akarja. Amit áttéltél, az sem volt ok nélkül. Lehet, hogy ez az ok most még nem ismert előtted, de legyél türelmes! Az én utam majdnem 20évig tartott!

A bulizás, és Isten követése nem zárja ki egymást. De ha megpróbálsz erőt venni magadon, Te irányíthatod a gondolataidat!

Az alaptételed nagyon helyes! Az Istenhez való kötődni akarás már magában segíthet leküzdeni a lelki-gondolati nehézségeket! Nekem is sokat segített a veszteségek elviselésében (előbb a munkámat vesztettem el hirtelen, majd a édesapámat)

R. B. László válaszához.

A bulizás alatt ki mit ért, az nem mindegy. Pia, szex belefér?

A gondolat irányítás mit jelent? Mert ugye a hívő azt mondja, hogy legyen meg a Te akaratod, tehát engedi, hogy Jézus uralkodjon rajta. És, ha Ő nem mondja, hogy menjek bulizni akkor nem megyek.Most akkor hogy is van ez?

Egy ilyen emberért ne bánkódjál. Persze normális bulikba, társaságba el lehet menni.

2011. dec. 27. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!