Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért csak néha van élő...

Miért csak néha van élő közvetítés a Vidám vasárnapról?

Figyelt kérdés
Általában ismétlések vannak csak...
2011. dec. 7. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Most van náluk nyári szünet :)
2011. dec. 7. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Mert ilyenkor a Sándor pásztor befelé az egyház felé szolgál. Az érettkorúaknak nem tejre, hanem kemény eledelre van szükségük. Ha pesti vagy akkor személyesen is ellátogathatsz vasárnap a hitcsarnokba, és élő Istentiszteletben lehet részed.
2011. dec. 7. 18:48
 3/6 mustafa33 ***** válasza:
0%
Hála Istennek, de ez is sok.
2011. dec. 9. 02:49
 4/6 homo ludensz ***** válasza:
35%
Szerintem is sok. Nézzétek el nekem hogy ne mondjak véleményt a HIT Gyülekezetről (sem) mert én Istenhívő keresztény embernek tartom magam.
2011. dec. 9. 17:46
 5/6 kicsi11 válasza:
" Mert ilyenkor a Sándor pásztor befelé az egyház felé szolgál. Az érettkorúaknak nem tejre, hanem kemény eledelre van szükségük." HÁT EZ FÁJT. EZ A LEGSÚLYOSABB KIJELENTÉS AMIT EDDIG OLVASTAM.
2011. dec. 31. 10:02
 6/6 Kárpule Ferenc válasza:

Kedves Hozzászólók. A Hit Gyülekezet tagjaként immáron 20 éve csak hálával és elismeréssel tudok szólni a gyülekezet munkájáról.A kérdésre reagálók között olvastam , hogy némelyeknek "fáj", rossz benyomst kelt a gyülekezet tevékenysége társadalmunkban. Hozzá szeretném enni, hogy a médiából és szeméylesen is ismert karitatív munkája, de legfőképpen kultúrális és szellemi szolgálata óriási jelentőségű a mi kis oszágunkban és meggyőződésem hogy az ország sokkal nagyobb nehézségekkel küszködne sok területen a gyüleekzet jelenléte nélkül. Ezt megerősíti az is hogy sok gyülekezet beépíti azokat a tanításokat ami Vidám vasárnap prédikációjában elhangzik.

Egy hozzászóló kiemelt a Bibliából egy Igerészt, amely a zsidó levélben található:Zsidókhoz 5:14 "Az érettkorúaknak pedig kemény eledel való, mint a kiknek mivoltuknál fogva gyakorlottak az érzékeik a jó és rossz között való különbségtételre." Teljesen megértem hogy a Bibliai terminológiát (szóhasználat, kifejezés tár) nem érti mindenki, különösen ha nem hívő és nem olvassa a Bibliát. LÉNYEGÉBEN ARRA UTALT, AMELY EGYBEN A FELTETT KÉRDÉSRE I A VÁLASZOM, HOGY AMIKOR NINCS ÉLŐ KÖZVETÍTÉS , OLYANKOR NÉMETH SÁNDOR PÁSZTOR A GYÜLEKEZET, VAGYIS A HÍVŐK FELÉ SZOLGÁL, A RÁJUK VONATKOZÓ ÜZENETET FOGALMAZZA MEG, ÉS NEM AZ ORSZÁGOT VAGY A TÁRSADALMAT ÉRINTŐ KÉRDÉSEKHEZ SZÓL HOZZÁ.Ettől függetlenül a médiában nem közvetített Istentiszteletek sem zártak, bárki bemehet és szabadn látogatható nem csak pestiek számára. Bárki bemehet meghllgatni a prédikációt és nem csak az ország különböző részeiről, de külföldről is , sok távoli országból is érkeznek érdeklődők, csak azért hogy a Németh Sándor prédikációját hallhassák.

2015. márc. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!