Az RFID mikrochip lesz a fenevad bélyege?
Igen, erről már én is olvastam valamikor hogy minden vonalkódból ki lehet olvasni a 666-os számot. Szerintem ezt vehetjük jelnek ami arra mutat hogy ha valakinek a vásárlás lesz az istene (vagyis ez a mindene, csak az anyagiak érdeklik, minden mást elhanyagol) akkor az el fog veszni hiszen a 666-os számmal jelölt fenevadnak szolgál.
De nem félek attól hogy mondjuk amiatt elkárhoznék mert mondjuk vettem egy ruhát és azon rajta maradt egy vonalkód és úgy hordom.
Sziasztok!
Azt kellene megérteni, hogy egy szám önmagában nem jelent semmit. Ahogyan az RFID azonosító sem. Ezek csak eszközök. Az Isten pecsétje és a Sátán bélyege egy tudatos választáson, döntésen alapuló jel, ami arról szól, amit Laci is szépen kifejtett: Isten törvényét az élet törvényét választom, és ezzel a valódi szabadságot és az örök életet, vagy Sátán törvénytelenségét választom, a bűn és önzés, a lázadás törvényét, és a szabadság hamis illúzióját, aminek következménye a pusztulás és a halál. Erről szól a pecsét és a bélyeg. A többi csak eszköz ezeknek a kikényszerítésére. Isten örök életet ígér az őt választóknak, így csak az a kérdés, hogy hiszünk-e neki és benne.
Üdv. Péter
"Sátán bélyege egy tudatos választáson, döntésen alapuló jel"
Választhatunk beültetjük vagy nem.
Az izraeli hadsereg nemrég vásárolt ilyen chipeket. Valószínűleg foglyokon fogják használni.
Szerinted megkérdezik majd őket előtte hogy mi a véleményük? Mert nekem valószínűbbnek tűnik hogy majd lefogják őket és beadják nekik akaratuk ellenére.
Ugyanígy mi van ha mondjuk egy egy éves gyereknek adnak chipet?
Sziasztok!
"Választhatunk beültetjük vagy nem."
Nem értek egyet. Javasolom, hogy a témával kapcsolatosan hallgasd meg Tóth Gábor igehirdetését - melyet november 19-én tartott - a gödöllői Bibliaház honlapjáról. Pont ezzel a témával foglalkozik, és talán sikeresebben el tudja magyarázni a lényeget, mert úgy tűnik nekem nem sikerült... [link]
Üdv. Péter
röhejes, nevetséges.....
főleg az utolsó link amit írtál...
Talán van, aki számára mindegy, hogy a bőre alatt vagy a táskájában hord-e mikrochipet, de informatikusként számomra itt húzódik az a bizonyos határ. Hiszen, ha az a chip, aminek architektúráját valószínűleg nem teszik közszemlére, a bőröm alá kerül, az sem kizárt, hogy hathat az idegrendszeremre, ami által gyakorlatilag bármit megtehet velem. A táskámban kiválóan megvagyok velük.
A fentieket vallás helyett a józan észre hallgatva írtam. Maga a fenevad bélyege a véleményem szerint sokkal inkább jelképes értelmű. Létezik, és több néven emlegetik: közöny, elutasítás, tagadás, hogy csak párat említsek, és valóban, egyre jobban terjed.
"Az RFID mikrochip lesz a fenevad bélyege?"
Nem, az RFID az az a cucc, amitől sípol a mágneskapu a kijáratnál, ha kifizetetlen ruhát akarsz kivinni a boltból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!