Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az RFID mikrochip lesz a...

Az RFID mikrochip lesz a fenevad bélyege?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 20:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%

Igen, erről már én is olvastam valamikor hogy minden vonalkódból ki lehet olvasni a 666-os számot. Szerintem ezt vehetjük jelnek ami arra mutat hogy ha valakinek a vásárlás lesz az istene (vagyis ez a mindene, csak az anyagiak érdeklik, minden mást elhanyagol) akkor az el fog veszni hiszen a 666-os számmal jelölt fenevadnak szolgál.

De nem félek attól hogy mondjuk amiatt elkárhoznék mert mondjuk vettem egy ruhát és azon rajta maradt egy vonalkód és úgy hordom.

2011. nov. 23. 11:14
 12/25 anonim ***** válasza:
45%

Sziasztok!

Azt kellene megérteni, hogy egy szám önmagában nem jelent semmit. Ahogyan az RFID azonosító sem. Ezek csak eszközök. Az Isten pecsétje és a Sátán bélyege egy tudatos választáson, döntésen alapuló jel, ami arról szól, amit Laci is szépen kifejtett: Isten törvényét az élet törvényét választom, és ezzel a valódi szabadságot és az örök életet, vagy Sátán törvénytelenségét választom, a bűn és önzés, a lázadás törvényét, és a szabadság hamis illúzióját, aminek következménye a pusztulás és a halál. Erről szól a pecsét és a bélyeg. A többi csak eszköz ezeknek a kikényszerítésére. Isten örök életet ígér az őt választóknak, így csak az a kérdés, hogy hiszünk-e neki és benne.

Üdv. Péter

2011. nov. 23. 12:08
 13/25 A kérdező kommentje:

"Sátán bélyege egy tudatos választáson, döntésen alapuló jel"

Választhatunk beültetjük vagy nem.

2011. nov. 23. 12:57
 14/25 anonim ***** válasza:

Az izraeli hadsereg nemrég vásárolt ilyen chipeket. Valószínűleg foglyokon fogják használni.

Szerinted megkérdezik majd őket előtte hogy mi a véleményük? Mert nekem valószínűbbnek tűnik hogy majd lefogják őket és beadják nekik akaratuk ellenére.

Ugyanígy mi van ha mondjuk egy egy éves gyereknek adnak chipet?

2011. nov. 23. 13:51
 15/25 anonim ***** válasza:
28%

Sziasztok!

"Választhatunk beültetjük vagy nem."

Nem értek egyet. Javasolom, hogy a témával kapcsolatosan hallgasd meg Tóth Gábor igehirdetését - melyet november 19-én tartott - a gödöllői Bibliaház honlapjáról. Pont ezzel a témával foglalkozik, és talán sikeresebben el tudja magyarázni a lényeget, mert úgy tűnik nekem nem sikerült... [link]

Üdv. Péter

2011. nov. 23. 15:49
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem kell sokat tippelni, de tuti a főegyház nem európai. :)
2011. nov. 23. 19:17
 17/25 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ezt fogják mondani ha az egyház is a kezükben van, és az se véletlen hogy épp erről tartanak előadást...
2011. nov. 23. 19:25
 18/25 anonim ***** válasza:

röhejes, nevetséges.....

főleg az utolsó link amit írtál...

2011. nov. 23. 21:22
 19/25 anonim ***** válasza:

Talán van, aki számára mindegy, hogy a bőre alatt vagy a táskájában hord-e mikrochipet, de informatikusként számomra itt húzódik az a bizonyos határ. Hiszen, ha az a chip, aminek architektúráját valószínűleg nem teszik közszemlére, a bőröm alá kerül, az sem kizárt, hogy hathat az idegrendszeremre, ami által gyakorlatilag bármit megtehet velem. A táskámban kiválóan megvagyok velük.

A fentieket vallás helyett a józan észre hallgatva írtam. Maga a fenevad bélyege a véleményem szerint sokkal inkább jelképes értelmű. Létezik, és több néven emlegetik: közöny, elutasítás, tagadás, hogy csak párat említsek, és valóban, egyre jobban terjed.

2011. nov. 23. 23:19
 20/25 anonim ***** válasza:
50%

"Az RFID mikrochip lesz a fenevad bélyege?"

Nem, az RFID az az a cucc, amitől sípol a mágneskapu a kijáratnál, ha kifizetetlen ruhát akarsz kivinni a boltból.

2011. nov. 25. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!