Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bibliai jelképek című könyv?

Bibliai jelképek című könyv?

Figyelt kérdés

Reisinger János egyik előadásán halottam, hogy tervben van egy ilyen köny kiadása, és azt szeretném megtudni, hogy megjelent e már, és hol lehet kapni!

nyiregyhaza.kerak.hu/images/Bibliai_jelkepek.pdf

(Ez lenne az?)

A segítséget előre is köszönöm!

2011. nov. 19. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt az írást amint olvasható Zakor János írta. Én az interneten láttam Reisinger Jánosnak egy előadását, ahol megemlítette ezt a könyvet (Ha jól emlékszem)

Szoktam egyébként járni Reisinger János előadásaira, és ott vannak könyvek, amiket árultam de én ilyen könyvet még nem fedeztem fel ami kifjezetten a jelképekkel foglalkozna. De azért nem szomorkodom, hiszen a Bibliából tudom azonosítani a jelképeket ^^

2011. nov. 19. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
árulnak*
2011. nov. 19. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Evangéliumi Kiadó,Budapest,Ó utca.

[link]

2011. nov. 22. 07:40
 4/4 A kérdező kommentje:

ma 07:40

Köszönöm szépen a választ, de végignéztem a könyveket, és sajnos ott nem kapható az a könyv amit keresek. :(

Elképzelhető, hogy még nem adták ki?

2011. nov. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!