Isten az embernek a képi gondolatait is látja, vagy csak a megformált gondolatokat hallja, illetve érzékeli?
Megnyugtatlak semmi nem látja a gondolataidat, hanem egyedül csak te látod őket. Mert én már gondoltam annyi mindent is már, hogy nem kaptam érte büntit.
Szóval megnyugodhatsz nem lát bele semmi sem az emberek agyába, hanem csak te látod őket.
Az csak egy kitalált mondás, hogy Isten belelát a fejedbe, hogy ne kergűlj meg, ne válj állattá de valójában nem lát bele semmi sem a fejedbe, úgyhogy megnyugodhatsz.
Ha Isten bele látna az emberek fejébe, akkor ennyi gonoszságokat sem tudnának az emberek megtenni akkor.
Úgyhogy a mondás a valódi néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Sőt apád sem tudja hányra fogsz hazaérni.
Úgyhogy ez csak egy mondásként lett kitalálva, hogy ne kergűlj meg, ne változz állattá.
Szerintem azt a tudatot, hogy Isten belelát az emberek fejébe, nem szószerint kell venni. Mert akkor sok gonoszság nem lenne a földön.
Meg szerintem kétséges, hogy Isten teremtette volna meg a földet 7 nap alatt.
Lehet felettünk valami erő, hatalom, de az kérdés, hogy Isten e az a Biblia szerint vagy akár Ufók, földönkívüliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!